fredag 5. desember 2014

Ikea kjøkken grått

IKEA - Én ting er å vite hva du liker. BODBYN kjøkkenfront i varmgrått har ei ramme og et dørspeil med skråkant som gir kjøkkenet et tidløst og elegant preg. Her finner du bilder av flere kjøkken med BODBYN fronter i grå. VEDDINGE er en stilren grå front som gir kjøkkenet ditt et lyst og moderne preg.


Kan stilles midt i et rom fordi baksiden har samme utførelse.

Hva mener dere vil passe best som benkeplate til et grått Bodbyn kjøkken fra IKEA ? Evt hva tenker dere om farge på veggene ellers på kjøkkenet. Vi har samlet våre favorittkjøkken fra Ikea - i håp om å gjøre det litt lettere for deg! Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Nysgjerrig på grå kjøkken ? Kjøkkenserien City fra Drømmekjøkkenet finnes i grått og hvitt, og gir kjøkkenet et futuristisk preg.


Finn kjøkkeninspirasjon hos.

Et grått kjøkken er en elsket klassiker. Grå er et stilsikkert og praktisk valg. Denne Pinnen ble oppdaget av Reni Pusztai. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Hos Kvik elsker vi farger og å utfordre det tradisjonelle kjøkkenet.


Med et grått kjøkken får du et moderne alternativ til klassikerne - for et grått kjøkken. Modell Grå Kvadrat er det moderne landkjøkkenet – bare i en fornyet grå versjon. Se kjøkkenmodellen Grå Kvadrat her.


Høyglans-fronter åpner opp og gir et luftig og moderne uttrykk, samtidig som de er enkle å holde rene. RINGHULT lys grå er en minimalistisk front, som samtidig. Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea - kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner.


Ulempen med Ikea er at man må lære å tegne kjøkkenet selv, i et tregt tegneprogram. Heldigvis tok mannen min jobben som teknisk tegner, mens jeg bidro med. Gråe kjøkken er populære akkurat nå og Drømmekjøkkenet kan tilby mange modeller i grått. Men litt verre når jeg vil ha GRÅTT kjøkken og det har de ikke på ikea.


For en stund siden lanserte Ikea kjøkkeninnredningen Lidingø i grå farge.

IKEA kjøkken med BODBYN fronter i grå. Har vært en runde og sett på kjøkken hos HTH, Kvik og IKEA. Skal du pusse opp kjøkkenet ditt? Da bør du vurdere et grått kjøkken ! Både stilrent og moderne.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Kjøkkenet skal være grått …og favoritten så langt er Antracitt fra.


IKEA ikke har kjøkken som ligner i mørk grå matt utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.