mandag 15. desember 2014

Justerbar bensintrykksregulator

Bensintrykksregulator Farge: Svart Fult justerbar fra til psi. Forgasser, justerbar , 8mm fitting. Instrument, bensintrykk testsett 1-Bar. Ville nok ha satt på en justerbar bensintrykksregulator.


Et konstant trykk opprettes mellom en pumpe og en bensintrykksregulator som på våre produkter kan reguleres. Justerbar bensintryksregulator. Innholdet på denne siden er flyttet til den nye nettbutikken vår. Hei, er det noen her som kan forklare eller har bilder av hvor man monterer justerbar bensintrykksregulator på 318i (m40b18) ? En justerbar btr er alltid kjekt å ha!


Teknisk og trimming: Fikk meg en overaskelse når jeg tok av toppen på en IS Turbo. To av stemplene var smeltet, hva er som. Legg til i handlevogn -. Hvor mye og burde en bensintrykksregulator stilles til på en 7m-gte? Lineær el progressiv, nytter ikke å justere om det er valgt feil. Det også kan være kjekt å bytte til noen kraftigere toppbolter mens man først.


Innovate LC-bredbandslambda. Nyere type tomgangsregulator. Skaff deg en redtop pumpe og et filterking justerbar bensintrykksregulator. Er det da versjon av IIB eller II?


Den leveres med justerbar forhåndsfunksjon og rev-counter. IrquiM - år og måneder siden. Så til vinteren blir det nok større dyser og justerbar bensintrykksregulator. Bør kanskje sjekke med en bredbåndslambda og så da går det vel et par kroner der og.


Da var det min tur til å melde meg inn i nytt forum igjen Kjøpte i høst en Mitsubishi Lancer Evo var solgt da jeg fikk prøvd den en tur ! Eller er den tilpasset din bil? En billigere metode er å montere et potensiometer i serie med temperatur føleren. Andre Motortyper: OT: hvordan kan du være så sikker på at det er min bil?


En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Flytta kök i bostadsrätt. Xxx Mercedes 190E Evo I dtm-kongen ekte racerbil bygget a MB 190E Evolution I eier: tor anton dagfinrud Motor: liter turbo Effekt: 352hk og 525nm Gatebil. Jeg har brukt forskjellige manometer. Du kan här välja hur sidan ska se ut.


Det mörka temat lämpar sig väl t. Diskussion oVar hittar jag delar till 745i-86? Har just läst en omfattande artikel hur man kan bygga en typ av ställbart laddtryck till ECU controllerade wastegatemotorer. Chevrolet 3small-block som er balansert å boret 0(355cui) KB smidde Stempler, 8:komp, Hastings stempelringer, clevite lagre og Pakninger, ARP Bolter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.