mandag 29. desember 2014

Medisinskap tilbud

Stort utvalg av medisinskap , både store og små. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Sjekk ut medisinskap tilbud. Medisinskap som låses med sylinderlås.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbud , nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Et velutstyrt medisinskap gjør deg i stand til å takle små og store uhell når du er hjemme eller på hytta, og et praktisk reiseapotek gjør samme nytten når du.


Vi håper du vil like oss på facebook for å holde deg oppdatert og motta informasjon og tilbud. Zena medisinskap har regulerbare hyller for praktisk plassering av innholdet. Tilbud NOK 19Førpris: NOK 24Rabatt- inkl. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Illustrasjonsbilder:Førstehjelpspakker på tilbud. Hva burde et medisinskap eller førstehjelpskoffert inneholde? Beckman medisinskap Mkan benyttes som et vanlig medisinskap eller som et gift- og narkotikaskap for A og B-preparater i sikret. Vi ønsker tilbud på dette. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr.


Frost medisinskap i topp moderne ståldesign fra Snøgg. En av Norges største sikkerhetsbutikker. Leverer trådløs røykvarsler, brannstige, branntau, førstehjelp, personlig sikkerhet samt brannvernprodukter og. Vi tilbyr skap, skjenk og vitrineskap i ulike varianter. Noen som har tips til medisinskap med litt størrelse?


Finn medisinskap tilbud. For oss som har litt mer enn paracet, ibux, hostesaft, pyrisept og plaster. Se Baderomstilbehør og finn et stort sortiment fra HeFe på BilligVVS.


For andre størrelser ta kontakt for tilbud. En etterfyllingsenhet med alle de produktene ditt medisinskap eller. Produkter som er på salg! Enkelt utstyr som et medisinskap med grunnleggende innhol isposer, brannbandasje og lignende kan gjøre stor forskjell hvis en person har skadet seg.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Ukens beste tilbud Besøk også Blush. Dersom et tilbud på en vare dukker opp som ferdig montert, så gjelder prisen for selve.


MEDISINSKAP Santiago medium frostet glass 42x30xcm. Derfor har Snøgg utarbeidet en etterfyllingsenhet med alle de produktene ditt medisinskap eller din førstehjelpskoffert trenger. Zena låsbart medisinskap leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Utvendige mål: H 4B 4D 3mm Vekt: kg Ta kontakt for et godt tilbud ! Sykepleiepartner leverer medisinsk utstyr og hjelpemidler til sykehjem, sykehus og privatpersoner.


Skapet er forberedt for fast montering. Se priser, lagerstatus, omtaler og bli varslet om nye tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.