mandag 15. januar 2018

Rosa soverom

Niki Brantmark, som driver bloggen My Scandinavian Home, drømte om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom. Se det nye rommet malt med LADY Pure Color i. Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom ? Følg me så skal vi vise deg. Rosa soverom - ja eller nei?


Du vil le av det, gjøre narr av. Men det må ikke være mørkt for å få frem den lune gode stemningen,. Før: Etter: Leave a Reply Cancel reply. Tekst og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen Gjestesoverommet mitt er så fint at noen ganger går jeg og legger meg her! Rommet føles lukseriøst og har litt den.


Det begynner å nærme seg minstens års bursdag! D Det skal selvfølgelig feires med stil, så det må litt planlegging til :) Det går i. Verdt å tenke på når du skal male veggene rosa. Puff seng i antiflekk teflonbehandlet stoff.


Sammenleggbar madrass i polyuretanskum, 1cm. Lett og rask å slå ut og sette sammen. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Wire kurv rose Medium kr 6En feil.


Se vårt enorme sortiment av kvalitetstepper i ulike stiler og farger! Du kan velge mellom flatvevde, langluggede og orientalske tepper, kuskinn og mye annet. Ellers tenkte jeg at jeg skulle vise dere resultatet av fargeforandringen i taket inne på soverommet :).


Vil du sortere på underkategorier, så. Franny sateng sengsett er laget av ekstra fin bomull, som kjennes myk og behagelig mot huden. Sengesett i sateng er lette, myke og glansfulle, og likevel slitesterke.


JYSK har alt du trenger til soverommet. Stort utvalg av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Finn områder av individuell møbeldesign, tradisjonelle ferdigheter, eksklusive romtekstiler og stilig interiørdesign. Finn den perfekte tapeten for soverommet ditt i vårt brede utvalg av soveromsdesign for soverom.


Gratis levering i hele verden. Her finner du noe spesielt: unike og vakre. Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør.


Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger du helst bør unngå. I arbeidet med fargekartet har de fargesatt et moderne hus, og gitt rommene hver sin farge. Gangen er rosa , soverommet blått, kjøkkenet grønt og stuen gulgrønn. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Et lite glimt fra det rosa soverommet.


Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.