onsdag 24. januar 2018

Dekkstativ vegg

Vi har dekkstativ for enkel oppbevaring av dekk. Rask levering og fri frakt. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norges Billigste Priser? Info om dekkstativ vegg. Resultater fra søkemotorer!


Et stort utvalg av praktiske og solide dekkstativ til gode priser. Vi har også dekkstativ på hjul samt dekktraller og dekklagringsvogner. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Noen som har vært borti alternative måter å oppbevare dekk på vegg på? Det finnes bøttevis av dekkreoler som står på gulv, men her til lands har jeg til gode. Bredt sortiment av dekkreoler.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Praktisk, sammenleggbart stativ som festes på vegg.


Framstilt av pulverlakkert stål. Fleksibelt dekkstativ av galvanisert stål, med plass til inntil dekk. Vegghengt dekkstativ som er justerbart. Denne Pinnen ble oppdaget av Heidi Borthne Nymoen.


Rødlakkert stålutførelse. Veggfeste til dekkstativ Flex, galvanisert stål. Forhindrer at dekkstativet kan velte. Justerbart dekkstativ Duratrax. En vegghengt reol gjør at du kan utnytte den plassen du har på maksimalt vis.


Om ønskelig kan du dedikere en hel vegg til et ordentlig reolsystem og organisere. Solid og værbestandig boks som du fester til vegg. Oppheng Stavholder Nordic Walking.


Distansestykke for dekkreol mot vegg , 2mm. Dekkstativ med stabil konstruksjon av plast og aluminium. Skap bedre plass i garasjen ved å henge syklene i taket eller på veggen. Vårt nytilsatte styre inviterer til dugnad mandag 14. Håper så mange som mulig har anledning.


Et praktisk og plassbesparende universal veggstativ for kajakk med åreholder. Under bøylene som man legger. Stativet passer for de fleste tur, hav og elvekajakker.


I Mekonomens butikker og e-handel online finner du reservedeler og tllbehør till din bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.