fredag 12. januar 2018

Moccamaster kanne

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Rask levering og super service! Moccamaster glasskanne MOCLASKAN- Original kaffemugge fra Moccamaster. Hvit kanne for kopper. Brygger en hel kanne på kun minutter.


Enkel bestilling av reservedeler på nett. Vi på Bakeren og Kokken. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Sjekk priser på glasskanne til moccamaster.


Kjøp moccamaster kanne på Kelkoo. Kannen er elegant laget i. Kaffen smaker greit, uten å utmerke seg. Med blandelokket blandes kaffen perfekt i kannen og skaper den beste. Med dryppstopp, ta kannen rett i bruk! Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Klassisk kaffetrakter i aluminium. Denne kaffetrakteren er stillegående og brygger kopper på minutter. Finnes også i en lignende modell.


Hvis kannen fjernes eller ikke plasseres riktig vil trakteprossessen stoppe for å hindre søl. Doble varmeelementer, både for trakting og varmeholding. Trakter en hel kanne på kun minutter. For deg som vil ha det lille ekstra.


Dette er en eksklusiv, håndbygget kaffetrakter i metall. Dobbelt varmeelement for. Denne bør brukes når man trakter 2–kopper eller når det er veldig lite kaffe i kannen ,. Volumet på kannen er stort nok til å gi deg ca.


Når man trakter kaffe er det å blande kaffen minst like viktig som selve traktingen. Deretter har vi fylt på kokende vann, for så måle temperaturen på vannet etter minutter. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Finn de beste prisene på nettet. KitchenTime selger kaffetraktere fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Eneste minus er at filterbeholderen står på kannen , kanne og beholder må fjernes for å trakte kaffe. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Det er viktig å forvarme kannen før bruk og trakte en full kanne. Utsatt start, hvor varmt elementet som holder kannen varm skal være, bryggeti et cetera. Bestill med det samme eller kontakt kundeservice for hjelp og veiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.