mandag 18. desember 2017

Plate kjøkkenvegg

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken! Høyde: 50cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm.


Komplett med festebolter. Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom plate og vegg. Les mer: Glass over kjøkkenbenk – ikke bare én valgmulighet.


Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Hver plate er meter lang. Gå for en MDF- plate , som kan bli trukket med sink og deretter syret med saltsyre.


Har du liten plass til rådighet eller kanskje en kjøkkenvegg til overs? Smartpanel Kitchen gir kjøkkenet ditt et løft på rekordtid. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Dine muligheter med glassplate over kjøkkenbenk. Det har blitt populært med glass plate over kjøkkenbenk istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med. Oppussing av kjøkkenet kan være en kostbar affære, og ikke minst et tidkrevende prosjekt.


Et lite men dekorativt grep kan være en fornyelse av plassen. De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt mer.


Alloc-platene limes med Tecsom holder 27kg per cm2. Når hver plate veier ca kg, så holder det i massevis. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Kjedene over selger våre glassplater. Om de ikke har varer på lager så kan de skaffe. Nedenfor følger en liste med forhandlere som har en eller flere av våre.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Ca kvm plate , alt satt bort (rigging, drift, grunnarbei betongarbeid). Hva snakker vi da anslagsvis i kostnader?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.