onsdag 13. desember 2017

Hardangerstillas

Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Lett å håndtere og enkelt å montere. Totalleverandør av stillassystemer. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!


Les mer om våre stillaser her. Det ser ut til å være komplett, men kan mangle enkelte mindre deler. Alutec er landets ledende produsent av stillas. Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter.


Norskprodusert Lav vekt. Stillas huspakke for fasade inntil 21m2. Spesialstillas AS Industrivegen 43. Ferdig montert har den arbeidshøyde på inntil meter, eller bredde på inntil meter. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas.


Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer. Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en. Et bredt utvalg av stillas, rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Anleggsmaskiner og -utstyr - Forhandler Os (1) 1. God kvalitet til lave priser.


I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør. Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. DELTA RAM stillas er kompatibelt med flere andre typer stillas som selges i Norge og gir deg dermed en unik fleksibilitet om du allerede har stillas - komponenter. Eksempelvis nybygg, rehabilitering. Den kan enkelt settes og brukes sammen med andre typer på markedet, f. Instant, Layher, Strand stillas, Hardanger stillas ,. Huspakke stillas - Hardangerstillas.


Finn beste pris på Rubrikk. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt etter. Auction and sale Leasing calculator About us.


I Ringheim driv me med mykje forskjelleg. Utvalet av utleige objekt er i stadig vekst og me tek gjerne mot idear. VEDLIKEHOLD I VÅRES HJEMMESIDE. Hjemmeside er midlertidig utilgjengelig. View all posts by hardangerstillas Leave a Reply Cancel reply.


Få nye oppdateringer på epost. Vi kan tilby utleie av maskiner og utstyr med eller uten mannskap. Traktor, henger, skjær, skuffe, pallegafler og tømmer klipe.


Her finner du informasjon om ledelse og styret i Alutec AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. To personer er sendt til Voss sykehus for kontroll etter å ha falt fra et stillas i forbindelse med arbeid i et nøst i Ålvik i Kvam. Merka meg forresten at jeg må ha en hjulkontroll,på alle hjula. De var vesentlig mye mer slitt på innsida alle 4. Marius Drar til fjells i helga.


Kategorier: Lift og stillas. Infoside Annonse: Maskinutleie Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.