onsdag 27. desember 2017

Kjøleskap 12v

Passer i bil, båt eller på kontor. Kjøp det på Norges gadgetmekka! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Lagervarer leveres neste virkedag.


Se våre energieffektive volt kjøleskap - perfekte på hytta! Kjøleskap Direkte fra Lager. Våre kjøleskap er plasseringsvennlige og har et elegant og stilrent utseende som gjør at de passer inn i de fleste miljøer. Isotherm kjøleskap er kjent for høy kvalitet, stillegående kompressorer og lavt strømforbruk.


Sender over hele landet. Supert kult mini kjøleskap som både kan brukes med 12V i bil, båt etc ellerpå vanlig strøm 230V. Perfekt tl kald drikke i bilen eller på kontorpulten. Kompressorskap på volt blir raskt kaldt.


Men det er viktig å beregne nøye hvor lenge, hvor ofte og når kjøleskapet kommer til å være i drift. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Med et lagringsvolum på.


Var en snartur innom Biltema forleden dag, og der kikka jeg på det nye kjøleskapet de hadde for salg for under tusenlappen (99-). Skapet er bygget for 12VDC og. Bestselgeren på 1liter, med en liten fryser inkludert. Gasskjøleskap, 60liter Polarmaster Effektivt og moderne gasskjøleskap. Kan brukes på både gass, 12V og 230V Gunstig frakt til hele Fastlands-Norge.


Miljøvennlig, driftes av solenergi Blir. Isotherm Cruise følger mål som er blitt en standard i tusenvis av båter. Volum på liter og et fryserom på liter med luke. Dette er pakken for deg som ønsker en komplett og ferdig dimensjonert pakke for bruk av 12V kjøleskap.


Minikjøleskap I motsetning til vanlige kjøleskap er dette minikjøleskapet både lett og fleksibelt. Du kan til og med forvandle det til varmeskap med bare et trykk. Sammenlign pris med oss! HeiTrenger litt råd angående koble kjøleskap dette skal kunne gå på 12V ,220V og gass tror muligens jeg har koblet 12V der 220V skal være stemmer det? Dette kjøleskapet bør ikke bygges inn i vegg eller skap.


Kjøl til bobil, campingvogn, båter og hytter. Her finner du kjøleskap , kjølebokser og aircondisjon fra Dometic, Thetfor Waeco og Webasto, samt tilbehør, deler. Bryter kjøleskap 12V rød kr 365. Deksel vinter nedre grå gammel type kr 352.


Tusenvis av produkter til campingvogn og bobil på. Kabinett i standarddybde med to separate dører for kjøleskap og fryser;. V), DC ( V ) og gass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.