fredag 17. november 2017

Vinskap temptech

Sjekk ut vinskap temptech. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser!


Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Temptech er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap.


Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og. Elegant, frittstående vinskap med et eksklusivt design med glassdør med rustfritt stålramme og integrert dørhåndtak. De uttrekkbare trehyllene gjør det enkelt å. Det frittstående vinskapet har én temperatursone.


Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Riktig oppbevaring og lagring av vin er svært viktig.


Når man skal gå til innkjøp av et vinskap er det flere faktorer man bør tenke på. Frittstående vinskap fra Temptech med stilig, sort speilglass og integrert håndtak. To temperatursoner og med plass til vinflasker i hver sone. En regulerbar temperatursone og med plass til flasker vin. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur.


Temptech Trend vinskap FW33SB - Trend vinskap fra Temptech er ideelt for lagring av favorittvinen din. Kjøp vinskap , vinkjøleskap, vinkjøler på nett, merker som Temptech , LiebHerr, Bosch og Hoover. Kan integreres ved behov.


Lekkert flaskers vinskap. Wcr46d Avanti vinskap er et enkelt og elegant skap. Den øvre delen har plass til flasker. Vinskapet rommer flasker og har to soner.


Temptech FW16SB vinskap - BHD 252x378x5mm, kapasitet: flasker, temp. Kjøp TEMPTECH VWCR46DB VINSKAP hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov.


Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene. Sammenlign pris på Temptech vinskap. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Vinentusiaster over hele landet kan finne et vinskap i utvalget av skap i rustfritt stål, aluminium, glass, tre,. Skapet har fysisk skille for å kunne ha drikkeklar rødvin og. Vinkjøleskap - Kjøp det her. Er du på jakt etter et vinkjøleskap? Se tilbud på vinskap hos euronics.


Europas største elektrokjede. Temptech AS er produsent av ulike kjøleprodukter som vinskap , kjøleskap og isbitmaskiner. Plass til 1flasker med temperatursoner - 60cm.


Om valg av vinskap : Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge. Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge. Husk at vi Prismatcher laveste nettpris.


Cave 1er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.