tirsdag 21. november 2017

Fjellduken thermo

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp Din nye Fjellduk i dag! Den er en svært allsidig, helt tett og varmereflekterende.


Leveres med års garanti. Varmere, lunere og kondensproblemet er borte. Bruk den som poncho eller vindsekk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Finn de beste prisene på nettet. Rask levering og super service! Varmeduk til bruk på jakt og fiske, fuglekikking, fotografering og friluftsliv.


Vi sender over hele landet. Jeg vurderer å kjøpe enten fjellduken thermo , eller fjellduken hunter. Jeg har tenkt å bruke den som soveposeforsterkning om vinteren,. Er du eller mer på. Spar opptil på våre outlet sider i dag!


JERVENDUKEN Jakta blir ikke den samme uten ! Den øker komforten betraktelig hvis du blir overrasket av uvær eller når du sitter på post. Men den er også fôret og vattert. Det betyr at den ikke bare er. Ja, det er jo dette eg lurer litt på. Et anvendelig produkt elsket av jegere, fiskere og utendørsentusiaster.


Perfekt for alle med personhøyde opp til 175cm. Jerven Jervehiet Medium. Her har du vindsekk, sovepose, regnklær og dyne i ett. SportsDeal - en god DEAL. Thermo Hunter har de senere.


Min erfaring med å bruke fjellduken king size thermo som soveposeforsterkning er også at det blir mye kondens. Survival Russia 14views. Fjellduken Extreme är en varmt fodrad och vattentät fjällduk som kan användas både som extra varm vindsäck, som alternativ till sovsäck eller som extra skydd. Dette er samme duken som Fjellduken Original, ca.


Forskjellen er at denne er i tillegg f. Så fulgte Fjellduken Termo. Stor spesialbutikk for kikkerter på nettet. Vi lagerfører alle de ledende merkene som. Denne varianten av Fjellduken ble i sin tid utviklet etter et ønske fra Forsvaret:.


I slike tilfeller kan fjellduken redde liv. Duken er også ypperlig som hundepose for din jaktkamerat. Download Adobe Flash Player.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.