torsdag 2. november 2017

Gammeldagse tapeter

Kreative designtapeter og Fototapeter. Besøk Photowall og bestill nå! Skap dit eget Lerretsbilde online. Sandberg tapet representerer svensk tapetkunst og tradisjon.


Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Med engasjement og omtanke hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet,. Boråstapeter er ekte premiumtapeter som bruker den svenske stilhistorien som springbrett. To av stuene har en fondvegg tapetsert med kopier av gamle, svenske tapeter.


Kjøkkenelementene fra IKEA sklir rett inn i den gammeldagse stilen på kjøkkenet. Når vi skal bygge hus, så vil jeg ha tapet på soverommrt vårt, i stuen og en vegg i hallen. De andre barnerommene skal jeg kanskje også ha en vegg med. Som medlem hos Gamletrehus.


Norsk Arv tapet er helt unikt og en viktig del av Norges tapethistorie. Tapetene er et resultat av et samarbeid mellom Riksantivaren og bygningsvernspesialist Else. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Stuen er en naturlig samlingsplass og et sted der vi gjerne vil skape en lun og koselig stemning. Liv opp med vakre tapeter som passer perfekt i. Hos MAXBO finner du Norges største utvalg av tapet. Velg prisklasse og kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk.


I tapetkolleksjonen Anno finner du en skattekiste av gammeldagse tapeter i nye trykk. Kolleksjonen inneholder originalmønstre fra ulike stiler og epoker,. Norsk arv er Historiske Norske Tapeter godkjent av Riksantikvaren. Den eneste godkjente som finnes i Norge. På utkikk etter tapet til barnerom, stue eller våtrom?


Vi har tapet av høy kvalitet. Bli inspirert av vårt store utvalg! Gjør et interiørkupp hos oss. Jugend- tapet funnet i Strandgaten i Risør. Tapetet har også klare stiltrekk fra ryrenessanse og nybarokk.


Sanderson er en velrenommert og innovativ Engelsk produsent av tekstiler og tapeter. De vakre tekstilene er kjent for sine klassiske blomster, ofte i en blanding av. Kulturhistoriske norske tapeter.


Trykk på bilde av tapetet for å se flere farger. Gode, gammeldagse filleryer. Her kommer litt info om slettveggprodukter. Har vært innom en lokal maleforhandler og spurt om å få tak i noen gammeldagse romaniske tapeter -har kikket gjennom 8-permer uten å finne noe som faller i. En tapetkollektion från Duro bestående av kopior av äldre originaltapeter, noggrant uppritade och återskapade.


I kollektionen finns äldre. Sandudd er en finsk tapetprodusent som produserer fibertapeter både under eget navn og for svenske Paintpart. Her finner man lyse lekre tapeter som egner.


Collected Memories Colony tapet Colour Linen Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Cosmopolitan Crayon Creativity. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.