fredag 20. oktober 2017

Elektrisk trappetralle

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi har sekketraller til trapper. Kjøp en trappetralle online med års garanti! Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer.


Alt fra standard produkter til skreddersøm. Kvalitetsprodukter til beste pris! PowerMate trappetralle er en elektrisk tralle som klatrer i trapper.


Den gjør det lettere å flytte store enheter opp og ned trapper. Solig og god trappetralle med massive gumminhjul. Hjulene og infestingen er av meget høy kvalitert levert av Tente.


Enten om du jobber innenfor logistikk eller om du har trapper vil. Spesialtraller, gode priser og rask levering, kontakt oss, eller bestill direkte på Witre. Trappetralle med spesialhjul for transport både på flatt underlag og i trapper. Kraftig, sveiset rørkonstruksjon med stort, nedfellbart.


Når jeg jobbet med ovsnsalg så hadde vi elektrisk trappetralle. En slik med hjul som gikk selv opp trappene. Blålakkert, med sorte håndtak og hjul i solid PU-plast (1mm). Spesielltralle konstruert for kjøring i trapp.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Brukes mye ved transport av varmepumper, safer, dataracks etc. Kan kjøres på batteri og med skjøteledning.


Trenger en trappetralle asap. Helst en elektrisk (den skal transportere en peisovn på rundt 100kg ned i en kjeller) Er det noen som vet om dette kan leies noe sted i. Wesco Industrial Products now offers the new higher 725lb capacity LiftKar HD Heavy Duty Stair Climbing Truck. Vi fant oppføringer som korresponderer med. Alt av tilbehør til Powacaddy og HillBilly elektrisk goltralle finner du hos Golfshopen. Se video under av demonstrasjon.


Brukervennlig trappekjerre i aluminium. Med tre hjul på hver side i stedet for. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi tilbyr utleie av traller i ulike størrelser og til forskjellig arbeid på byggeplassen.


Vi leier ut traller for transport av vinduer til transport av gipsplater. Hvor kan man leie trappetralle i Oslo? Skal til innkjøp av vaskemaskin, og det står i spesifikasjoenen at den veier 99kg. Gassflasketralle som forenkler løft vesentlig. Velkommen til Dal Elektriske.


Vårt område dekker Akershus. Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.