torsdag 5. oktober 2017

Speil med hylle

Sammenlign pris med oss! Gi rommet ekstra personlighet med en av våre hyller. Råtøft rundt speil fra Nordal med integrert hylle. Rustikk messingfarge og enkelt oppheng bak. Dette kan brukes på badet, i gangen eller på soverommet.


EKSKLUSIVT SPEIL MED SØLV KRYSTALLER, x 1CM, KAN HENGE BEGGE VEIER Enkelt og stilig ! Lekkert med sølv krystaller inni rammen! Kundeservice Kontakt oss. Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei. Vår kundeservice er klare til å. Det første du bør tenke på når du skal kjøpe speil er rommet det skal henge eller stå i. Det fins mange ulike speiltyper, både stående og liggende. Praktisk speilskap med tre dører, justerbare hyller …. Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser.


Flott design, store og små. Finn de beste prisene på nettet. Trygg E-handel med dagers angrerett. Kjempe utvalg pene hyller med led belysning. Stuemøbler Møbelbutikk Møbel-land.


Rengjøring gjøres med lett fuktet klut,. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her. GIRONA SPEIL MED HYLLE 1CM.


Derfor er det mange speil med integrert, eller innebygget, lys. På den måten blir ansiktet lyst opp forfra. Les mer år med gode tilbud. Speil LYSVIK B15xL13xH24cm tre.


Beste Priser Med Handlesmart! Hyller Direkte fra Lager. Disker, sideskap, speil , benker og arbeidsplass til frisørsalongen. Stilren og minimalistisk veggdekor. Elegant gulvspeil på sokkel med hjul.


På baksiden av speilet finnes tre hyller for oppbevaring. Produsert i hardtre eik og rustfritt stål. Solid og rå design fra Nordal. Meget dekorativ og i tillegg praktisk på et lite soverom eller i gangen. Har vi ikke alle bruk for.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Og akkurat i dag er en fin dag for speil på badet og sånt.


Vi tror du blir fornøyd. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.