tirsdag 29. august 2017

Pølsehorn til kenwood

Reservedeler og ekstrautstyr! Originaldeler til alle merker. Har vi det ikke, finner vi det! Pølsehorn sett til A950. Kniv til kjøttkvern A72 A92 A94 mm.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Hun har gitt ut kokebøker, er utdannet husstellærer og kan lage alt fra sushi til. Nye og brugte kødhakkere billigt til salg.


Stort udvalg af kødhakkere sælges og købes i hele landet. Køb en kødhakker billigt og spar penge på GulogGratis. Køb Kødhakker nemt og billig her.


Vi har alle slags Kødhakker til gode priser og omgående levering - lige til din adresse.

Se det store udvalg - og find frem til det som passer lige netop til dit udstyr. Kenwood Major KMM0Titanium Megapack til KUN 8. Mal din egen kjøttdeig eller stapp dine egne pølser hjemme på kjøkkenbenken. Denne høyytelses multi-kjøttkvernen leveres med skiver for: fin, medium og grov. Denne kjøttkvernen er bygget i henhold til Maskindirektivet og er godkjent for profesjonelt bruk.


Find Expert Advice on About. Sammenlign pris med oss! Over Million Visitors. Beste Priser På Kenwood. Det som gjør kjøttkvernen til en pølsekvern.


Et pølsehorn festes på kjøttkvernen og gjør at man får en pølse med en. Kjøttkvern hullskiver (tilbehør til kjøkkenmaskin) 8kr. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Enkel manuell pølsestopper for mindre behov.


Passer til privat bruk, restaurantkjøkkenet med en liten produksjon etc. Med beholder, bunnplate og pølsehorn i.

Gå til hovedside for: Hjem og fritid. Leveres med pølsehorn 1 og 30mm. Pakken indeholder forskellige pølsehorn. KitchenAids kjøkkenmaskin har sett omtrent den samme ut i snart år.


Designet ble utformet av Egmont Arens i USA, og er en tidløs klassiker. I dette sammenhæng betyder begrebet ’ pølsehorn ’, tragter til at give pølserne en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.