tirsdag 15. august 2017

Keramisk slipestål

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Forny kjøkkenet med gode redskaper, her i nettbutikken har vi et bredt utvalg kniver og utstyr!


Dette slipestålet er keramisk , og kan enkelt slipe opp igjen sløve. Hold eggen skarp gjennom å bruke dette slipestålet jevnlig. Til selve slipingen anbefaler vi slipestei. Hos oss på KitchenTime finner du et bredt utvalgt av slipestål.


Velg mellom for eksempel diamant- keramisk - eller stålbryne avhengig av bladstålets. En av årsakene til at mange velger keramisk er at frukt og grønt du kutter ikke vil oksidere like raskt som om du bruker en vanlig stålkniv. Pass godt på knivene dine.


GS-Universalkniven er utstyrt med et kort bla som gjør det lett å komme helt ned til de råvarene du jobber med. G-Strygestålet brukes til. Den knivskarpe hælen gjør det lett å få.


Den kompakte størrelsen og holdbare slipesteinen gjør dette. Mac SR-Slipestav keramisk 25cm. Lagerbeholdning: stk. Sjekk priser på keramisk slipestål. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp keramisk slipestål billig i nettbutikkene. Masahiro Brynestav keramisk 25cm. Brynestaven bør brukes ofte, gjerne daglig for å slipe opp kniven før bruk. Et par enkle strøk på brynestaven og kniven er som ny.


Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. KOKKEKNIV: Skal du skape matglede,kommer du ikke utenom en god kniv. Global, keramisk slipestål 24cm G-45. Et slipestål er også en god julegave til matentusiasten.


Knivsliper keramisk kr 4100. En keramisk slipestav kan brukes til alle typer kniver, det samme kan en. Slipestål fra Endeavour sørger for å holde knivene dine skarpe til enhver tid og er spesialtlaget til kniver av damaskus-stål. Keramisk slipestav 22cm.


Du finner hele serien her i. I denne filmen viser vi deg hvordan man bruker en keramisk brynestav uten å ødelegge eggen på kniven. Det ser kanskje profft ut når man lynraskt går. Tips: Skikkelig uskarp kniv, men ikke noe slipestål tilgjengelig? Prøv å slipe kniven mot baksiden av en porselenskopp eller -skål,.


Sørg for å holde knivene dine skarpe med en knivsliper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.