fredag 18. august 2017

Håndløper i eik

Håndløper for din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Våre håndløpere holder høy kvalitet og har en pen design - alltid fri frakt!


Icopal håndløper i syrefast stål. Karl Egil Eik begynte så smått produksjonen på nette 50m2.

Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik , teak, mahogny og bøk. Rundstokk Eik Kr 13pr. På lager har vi også stort utvalg i trelast og impregnert trelast. Vi kan selvsagt lage alternativer til standardkonseptet, f. Trinn og håndløper i eik , øvrig i hvitmalt bøk.


Rekkverk med stålrør i rustfritt stål.

Rammebasert stål og glass. Våre rammebaserte rekkverk er tilgjengelig for både topp- og kantmontering. Søyler og håndløper er laget av syrefast stål med.


Modell Tuva, her vist som 180° repostrapp med midtstilt vange. Trappen har trinn og håndløper i hvitbeiset, helstav eik og hvitmalt vange. Tretrapp med underliggende vanger.


Oppsalet tretrapp med hvitmalte vanger, eiketrinn med trappenese og sikkerhetsglass i rekkverk. Hvitmalt og eik parkettmønster i trinn. Plankebord i hvitoljet eik med understell i lakkert stål. Spiraltrapp med trinn og håndløper i eik og søyle i rustfritt stål. Leave a Reply Cancel reply.


Eiketrær er alltid en opplevelse når man møter dem i naturen. De har mer personlighet enn andre trær, og en livskraft som er helt enestående. Ekstra håndløper : ja,tre, aluminium, lakkert eller rustfri stål.


Eikesåler på trinn, nye balustre og meglere, håndløper i eik.

Vindeltrapp hvor trinn er festet i sylindrisk trapperom. Vegg inn mot entre tilpasset trappens behov. HÅNDLØPER Materialer som brukes i håndløper er: eik , ask, furu, bjørk eller metall. Dimensjoner i millimeter: 40Xog 70×70. Mange av våre kunder velger å kombinere to tresorter hvor man benytter f. Er det gratis med befaring?


Stolpefritt glassrekkverk Her montert med håndløper i eik på toppen. Kan også leveres med rustfri håndløper eller bare dekklist. Her er det levert rekkverk av klart, laminert glass, pulverlakkert aluminium og håndløper i oljet eik. Send oss en prisforespørsel på Rundemanen.


Spesialister på trapper og trappeløsninger i treverk samt gelendere i glass og treverk. Kjøp HÅNDLØPER EIK MATTLAKKERT 45X23MM online hos BAUHAUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.