mandag 5. desember 2016

Kjøkkenbenk betong

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Hei Jenny, Det er fint mulig å støpe betong i alle mulige farger ved å blande inn fargepulver eller flytende fargestoff i betongblandingen før støp. Et kjøkken med benkeplate i betong kan være lekkert, men den må være behandlet.


Lei av laminat i kjøkkenet? Da kan du ta saken i egne hender og støpe ei benkeplate i betong. Det er et billig materiale som er lett å forme. Endelig kunne vi starte på benkeplaten.


Vi hadde lyst på en plate i betong , og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv. Om vi skulle ha bestilt. Mikrosement betonglook kjøkkenbenk. Betong blir vakrere med tiden.


Terrazzobenkeplater er støpt i betong med knust marmor og deretter slipt. Materialliste: Kryssfiner, lekter, 2” plast, gaffateit, armering og betong. Vi brukte en fra Rescon Mapei.


Uansett om du vil støpe en lekker benkeplate, et utekjøkken eller dine egne hageheller, så les med her. I tråden om husbyggingen (linket til under) var det flere som lurte på fremgangsmåten for benkeplaten i betong , så jeg laget like godt en egen tråd om dette. Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Broderen har benkeplate i betong på kjøkkenet sitt som han har laget selv. Den lengste platen er vel rett over meter.


Han har brukt svart betong med mye svart. Finn benkeplate til ditt kjøkken! Sigdal tilbyr et rikt utvalg benkeplater og kjøkkenbenker i ulike materialer og utførelser. Forhandler mikrosement produkter fra noen av verdens ledende produsenter. På jakt etter en ny benkeplate?


Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. For å få en kjøkkenbenk som lever opp til dine behov og den måten du. Som du ser kan Betón Ciré brukes på peis, i våtrom, trapper, kjøkkenbenk og stuegulv.


Kjøkkenbenk , Søl, fuktighet, varme, kulde og hard behandling. Det er mye kjøkkenbenken må tåle hver eneste dag, derfor må vi også stille høye krav til den. Vi legger mikrosement på kjøkkenbenker. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.


Vi leverer og monterer benkeplater i granitt (naturstein), marmor og komposittstein både for hjemmet og det offentlige. Kjøp din DuPont Corian kjøkkenbenk her. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig. Her hos oss finner du disse i flere varianter. Vi leverer skreddersydde produkter i normal betong og fiberbetong til alle typer formål.


Leverer til hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.