torsdag 29. desember 2016

Bergen storkjøkken

Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


I mer enn år har Karl B Hauge levert storkjøkkenutstyr til kantiner, restauranter, kafeer, hoteller og institusjoner i Bergen og omegn. Vi vil gjerne hjelpe deg med kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Kontakt oss gjerne direkte! Culina Bergen holder til i flotte lokaler i Liamyrane 15.


Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der. Prosjektering, tegning og levering til storkjøkken.


Salg, service og vedlikehold på storkjøkkenutstyr. Vi er din startside for Bergen og Hordaland. Her finner du butikker og tjenester i alle bransjer. Magasin og lokalguider for kommunene rundt Bergen.


Utstyr til storkjøkken med blant annet kaffemaskiner, buffetbor serveringsdisker, rustfrie innredninger, griller og mer. Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen. Vi har likevel valgt å løfte frem noen av.


Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Comenda LF322M oppvaskmaskin i rustfritt stål for storkjøkken , 230V 3fas, mangler en knapp, brukt. Våre kvalitetskjøkken fra Franske Mobalpa er ferdig sammensatt på fabrikk og blir levert med direktebil til Bergen. Vi leverer i mange prisklasser.


Little Eataly Bergen : Møbler, Servering. Bergen Storsenter med butikker midt i Bergen sentrum, åpent 9-21(18). Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider.


Under kategorien Maskiner for storkjøkken finner du maskiner som forber. Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken.


Her er jeg og mine serviceinnstilte medarbeidere alltid klare for å hjelpe deg. Akershus, Buskeru Oslo, Telemark og Vestfold. Velkommen til selskapet som i mer enn år har påvirket hvordan mat tilberedes og serveres profesjonelt. Vår forhandler i Norge,. Personvernerklæring fra Bergen Live AS og Stiftelsen Bergen Music Fest.


Denne personvernerklæringen forteller hvordan Bergen Live samler inn og bruker. Kombidamper, oppvaskmaskin, rustfrie benker m. Storkjøkken Grossisten Vestfold AS. Leverer til alle kjøkken med behov for kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.