onsdag 3. februar 2016

Peisplate stål

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet. I denne sammenheng er vi på jakt etter en peisplate som skal ligge foran ovnen. Tenker du på vanlig stål - kan du høre på et skibsverft.


Norsk Stål har produktene og kunnskapen.

Peissett i børstet rustfritt stål , hvor skaft er i sort stål. Vi produserer peisplater og rustfriplater til kjøkken i mange materialer. Eksempler på materialer vi produser i er stål , kobber og messing.


Suveren peisplate til superpris. Underlagsplate 6mm herdet glass Bx DRund. Spesialtilpasset underlagsplate i stål i sort eller grå. BTS 3-1 Stål 2m, Hvit. Les mer Vinkelmøne aquapan.

Røykrør fra peis til pipe i børstet syrefast stål 31 peisplate i børstet rustfritt stål 304. Vi har et bredt utvalg peiser. Alle Aduro glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant.


Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller. Nordpeis AS har hovedkontor utenfor Drammen. Tror den er pulverlakkert. Pen Ovnsplate, gnistfanger, ovnsunderlag, peisplate , underlagsplate Ny eller brukt Brukt.


Peisovn og vedovn er frittstående og produsert i stål eller støpejern. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel. Utført etter de retningslinjern som er utviklet for badstuer som varmes opp med ved for å. En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. Eget profesjonelt utstyrt blikkenslagerverksted hvor vi kan utføre alt av beslag.


Våre kunder er bedrifter og private i Oslo, Asker, Bærum og omegn. Tolmer peisplate for omramming kan limes eller festes til underlaget på forskjellige måter. Kan monteres med fliselim eller varmebestandig festemasse som silikon etc.


I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en brannmur kan bestå av og hvilke regler som skal følges ved installasjon av brannmur.

Som totalleverandør av tak, og med sine kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, er BBS blitt et lett valg både for privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi må bestemme oss for hva vil ha i feltet rundt peisen vår. Våre siste peiser har hatt plate i tynn børstet stål.


Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate under hele omrammingen. Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet.


Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.