fredag 19. februar 2016

Eltemaskin storkjøkken

Rask levering, ferdig tollet. Denne hjemmesiden bruker cookies for at du som bruker skal få best mulig informasjon. Moss - leverandør av storkjøkkenutstyr, bakeri og dagligvare utstyr til storkjøkken , Østfol Oslo og Akershus. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgrad. Eltemaskin avtagbar bolle Gastro Line.


Modell: HFA 3fas amp 230Volt. Det medfølger diverse utstyr som knivsliper og en ekstra elektrisk. Porsjoneringsenhet til deig. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


We are working on the design, delivery and. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?


Unibak AS leverer maskiner og utstyr til bakeri- og konditoribransjen. Bjorn varimixer Bjørnmiksere og eltemaskiner. Fima Planetarie miksere, brødskjæremaskiner. Storkjøkkenmaskiner og storkjøkkenutstyr.


Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Vi vil gjerne hjelpe deg med kjøkkenutstyr, storkjøkkenutstyr og service. Kontakt oss gjerne direkte! Utveksling på sveiv for lettere omdreininger.


Bli den første som omtaler dette produktet. Som totalleverandør driver vi en landsdekkende. Electrolux er en global leder innen hvitevarer. Vi fokuserer på innovasjoner med gjennomtenkt design.


Varimixer piskemaskiner leveres fra den lille Teddy på liter opp til 2liter. I tillegg leverer man en ergonomisk modell som heter Ergo. Bollemaskin kjølekabinett. Finner du ikke det du leter etter? Eller har du et spørsmål om et produkt?


Vårt team, bestående av eksperter innen storkjøkken , hjelpe deg med. LEVERANDØR TIL STORKJØKKEN. Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet. Vi har til en hver tid brukte varer på lager.


Mikserne er solide og er kjent for sin lange levetid. Maskinen krever lite vedlikehold. Brukt storkjøkken utstyr. Finn beste pris på Rubrikk.


Horni Baketeknikk leverer kvalitetsmaskiner og utstyr til bakeri- og konditoribransjen i Norge. Med over års bransjeerfaring, har vi høy kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.