tirsdag 17. november 2015

Plassbygget bokhylle

All veggplass, også den over døren. Så var det bare å sette i gang. En bokhylle , plassert kant i kant med benken, strekker seg fra gulv til tak. Både hyllen og benken er laget i furufinér, også gulvet er furu,.


Bokhyller på veggen i stua.

Tv-benk, spesial laget til å passe. Jeg ønsker dype hyller med skapfronter den nederste meteren. Hvis du heller vil vise frem alle tingene dine kan du lage en plassbygget bokhylle med veggskinner, knekter og hyller. Her finner du eksempler på løsninger til stua. Spisebord med tilhørende benk i eik heltre.


Hyllene bør ikke ha skarpe kanter hvis de skal males. Malte slette fronter i lys grå farge og antikk tinn knotter. Jeg ville ikke våget meg på en slik bokhylle.

En plassbygget reol i eik fra den lokale snekkerne vil bli litt i overkant akurat nå, men absolutt penest. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Gi rommet ekstra personlighet med en av våre bokhyller. Trappen fra kjøkkenet er laget som en integrert hylle og benk i eik, samme materiale som en større, plassbygget bokhylle , som går fra gulv til tak og.


Vi fylte hjørnet med bøker i en plassbygget bokhylle Kunden på Jar synes stuen var så kjedelig. Så da tegnet vi en hjørnehylle, og det var alt som skulle til! Knepet er å legge ned bokhyllen på sidan.


Jeg kjøpte tre Billys bokhyller på. Leiligheten, som ligger i en gammel bygår var trist og nedslitt. Eierens bestilling var tredelt: en helt ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et. Møbelsnekker Katrine Smith Org. Se flere bilder på Bilder siden.


Det ene hjørnet ble sovekrok for datteren, med en plassbygget bokhylle som romdeler. Ann-Beates seng ble plassert i det andre hjørnet av stuen,. Også en spesialtegnet og plassbygget bokhylle ble laget mellom stue og kjøkken.


Vi tilbyr bokhyller i både lakkerte, laminerte og finerte varianter. Plassbygd bokhylle med forskjellige typer materialer.

Stuen har fine detaljer og en plassbygget bokhylle som medfølger. Lys stue med god takhøyde. Melaminhyllen har vært en trofast favoritt i årevis, like populær som plassbygget bokhylle i stua som til kontoret eller barnerommet. Men vårt nyeste tilskudd til.


Eller kanskje ønsker du deg en plassbygget bokhylle eller TV-reol med hvite skinner og en mykere look enn de klassiske Elfa-skinnene? Gulvet er betong, vegger og tak i osp, bokhyllen i eik. FOTO: Vidar Ruu NTB Scanpix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.