torsdag 19. november 2015

Liten vaskeservant

Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen Din epost adresse er ikke gyldig. Ingen hjem er komplette uten en eller flere vaskeservanter.


En liten vask kan fort bli selve blikkfanget i et rom med interiør ved siden av. Små servanter for lite baderom. Det kan være vanskeligt å finne en liten vask for et lite bad. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet alle våre små. Når servanten er liten , er det også viktig at armaturet er kompakt og ikke har en tut med et for langt framspring.


Liten modell egnet for trange rom. Finnes i tre farger: blank hvit,. For mindre toalettrom og gjestebad med liten plass kan man vurdere en hjørneservant for å utnytte plassen best mulig. Husk at porselen er et naturmateriale,. Finn de beste prisene på nettet.


Hva slags servant leter du etter? Gustavsberg tilbyr smale og brede servanter til alle behov. Alle med sammen gjennomtenkte design og kvalitet. Bredde Dybde Denne er gammel men like pen.


Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Her har du liten design vasken som du har ventet på. Servanter med Evermite overflate.


Det er perfekt å ha på veggen i det lille badet eller gjestetoalett. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Legg til dine favoritter. Vi har så mange fine servanter.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Armatur og Understell bestilles separat. Leveres uten anborret hull til armatur. Mal for boring følger med produktet.


Jepp, vi er Norges eldste rørleggerbutikk på nett. Her finner du servantskap i de fleste prisklasser og størrelser. Vi tror du blir fornøyd. Hull til servantbatteri på venstre side.


Damixa blandebatteri kran til vask. Vaskeservant med servantskap med skuff, med myk lukkemekanisme. En praktisk liten nedfellbar servant i ABS plast. Avløpsstuss og plugg medfølger. En vaskeservant for alle baderom.


En frittstående servant tar minimalt med plass, men kan skape en stor forandring på ditt baderom. Pynt opp med såpedispensere. Oppgi ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk, eller velg butikk direkte fra listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.