onsdag 11. november 2015

Lys over speil

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Cheap Flights from Paris to Lyon with Special Prices.


Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen. Flott og stilren lampe til bruk over speil , bilder og malerierKan festes på vegg og på skap.

Mål: Høyde: Bredde: 7Dybde 210mm Finish: Mat. Denne typen lyssetting i et speil vil gi et veldig godt lys for både sminke og barbering. Et speil vil ha en forstø. Mengden og styrken vi har behov for av lys ,. Lys opp både rom og speil. Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom.


De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. Borgo LED innfelt baderomsbelysning Flott innfelt lys som kan brukes på baderom.

Bow vegglampe til bad Passer flott over speil på baderom. Slik lyssettes speilet jevnt. Lamper som sender lyset ut i rommet kan være mindre.


Hvis lampen skal monteres rett over dusjen eller badekaret,. Trenger du baderomslampe med stikkontakt? Vi har et stort utvalg av baderomslamper.


Besøk vår nettbutikk for flere spennende produkter! Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser. Speil får badet til å virke større og lysere. Speil kan kjøpes i forskjellige størrelser.


Finn de beste prisene på nettet. Tenk først over hvilke flater du vil dekke med et speil , og kjøp deretter et som passer dimensjonene. På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys.


Plasser lys ved siden av speilet , ikke over om du vil ha en god effekt. Da unngår du skygge rundt nese, hake og øyne. Ha gjerne et dempet lys eller dimmer på.

Baderomslampe i Regal-serien. Lampen er laget med tanke på å vise frem lyspæren. Heng dine beste minner på alle vegger. Plant en innendørs hage for å vise hvor grønne fingre du har (eller lat som med kunstige blomster). På bildet av jenta i det grønne over , ser vi et speilbilde svært godt.


Er det trangt, belys med speilbildet av lyset ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.