tirsdag 6. januar 2015

Storkjøkken bergen

Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Bestill drømmeferien med Agoda. Vi vil gjerne hjelpe deg med kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr.


Kontakt oss gjerne direkte! Culina Bergen holder til i flotte lokaler i Liamyrane 15. BAMA Storkjøkken Bergen fra , Hordaland. Prosjektering, tegning og levering til storkjøkken. Salg, service og vedlikehold på storkjøkkenutstyr.


Vi har likevel valgt å løfte frem noen av. Komplett kjøkken levert av MP Storkjøkken. Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Finn Storkjøkkenutstyr Bodø. Utstyr til storkjøkken med blant annet kaffemaskiner, buffetbor serveringsdisker, rustfrie innredninger, griller og mer. Bama Storkjøkken AS Avd Bergen.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen. Våre kvalitetskjøkken fra Franske Mobalpa er ferdig sammensatt på fabrikk og blir levert med direktebil til Bergen. Vi leverer i mange prisklasser. Vi er din startside for Bergen og Hordaland.


Her finner du butikker og tjenester i alle bransjer. Magasin og lokalguider for kommunene rundt Bergen. Kjøkkeninnredning - En gros.


Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til. Storkjøkkenutstyr i rustfritt stål, aluminium og polykarbonat for tilberedning, servering og oppbevaring til storkjøkken , laboratorier, sykehus og helseforetak. Comenda LF322M oppvaskmaskin i rustfritt stål for storkjøkken , 230V 3fas, mangler en knapp, brukt. Foodtech er en ledende leverandør innen servering og matindustri.


Les mer om våre ulike fagområder – matindustri, storkjøkken , servering, møbler og interiør. Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Little Eataly Bergen : Møbler, Servering. Varmeskap med skyvedører for storkjøkken i rustfritt stål, bredde 120cm, brukt. Foynland Storkjøkken har mange små og store forhandlere rundt om i Norge. Det finnes fremdeles noen steder vi ønsker å bli representert.


I vårt storkjøkkensortiment finner du kaffe for alle smaksløker og anledninger. Våre storkjøkken oppvaskmaskiner er svært miljøvennlige. PREMAX-teknologien bak maskinene har blitt tildelt flere priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.