mandag 12. januar 2015

Vinkjøler ikea

Se utvalget av stilige vinkjølere. Rask levering, ferdig tollet. Vinkjølerne har god kapasitet og justerbar temperatur. Lekker, smart og praktisk. Katalog og brosjyrer IKEA -apper Mat på IKEA Åpningstider Er varen.


Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Er du på jakt etter nytt kjøkken? Hos IKEA finner du ditt drømmekjøkken enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonell kjøkkeninnredning.


Noen av oss er så heldige å ha en stor, kald og passe fuktig kjeller under huset som er ideell til vinlagring. Men mange bor jo ikke slik, og da er et. Frittstående vinkjøler – WineExpert Black Edition. Quvée WineExpert er stilrene og moderne frittstående vinkjølere i svart design med glassfront.


Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Cave har en kapasitet på omtrent stk.


Eva Solo, stay cool vinkjøler black Art. Active Wine Cooler Elegant. Kullsyremaskin – Lag Din Egen Brus! Isbøtte – For Servering av Isbiter til Kalde Drinker! Sammenlign priser på Vinskap.


Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Legg igjen en melding i kommentarfeltet under her,. Fri frakt over 4kr 3dager åpent kjøp.


Vinstativ fra Vinikea til salgs. Vi har alt i vinstativ og alltid produkter på lager. Kjøle-, fryse- og vinskap fra Miele garanterer perfekte temperaturer for all mat og drikke. Du finner mer informasjon her! Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap.


I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Minikjøleskap - Skapet holder drikkene kalde i bilen eller skillingsbollene varme i båten! Du får også en mindre vinkjøler , til flasker.


Denne går også etter spesifikasjonene, ned til grader, så det egner seg også for øl,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.