fredag 10. august 2018

Speil butikk

Vi leverer produkter og utstyr til butikker i hele Norge. Vi har speil til butikk , industri og trafikk. Stort sortiment - Beste kvalitet! Rask levering og super service! Er du på jakt etter et nytt speil ?

Da har du kommet til riktig sted. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Konvekse speil , butikkspeil, trafikkspeil, lagerspeil og speilkubler. Antikke-moderne-tradisjonelle-runde-rektangulære. Speili alle former og fasonger. Finn de beste prisene på nettet.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. For andre størrelser, se lenger ned på siden!


Store og små speil , i forskjellige fasonger og rammer. Mirac Trafikkspeil er montert på speil av slagfast akryl i en fremragende optisk kvalitet. Selve speilet er komplett. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, vi skaffer det meste. Bellas Emne interiør, en unik interiørbutikk med det lille ekstra.


Ruban speilene er innrammet av et farget polyesterbån og kommer i. Framed Mirror vil henge like fint i gangen som. Produktet sendes til butikken fra vårt hovedlager og forventet leveringstid er 3-dager. For å bli VIP-kunde må du melde deg inn vi a registreringsskjema eller ta kontakt med din nærmeste HomeCottage butikk. Et allsidig speil med stk integrerte LED lamper. LED lampene er utstyrt med OTdriver og er mulig å koble til dimmer.


Det kommer en ledning ut. Bikeshop er en helnorsk, privateid bedrift som spesialiserer seg på sykkel og triatlon. Vårt lager, butikk og kontorer finner du på Skoppum i sykkelglade Vestfold.

Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad. Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt.


Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett. I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene. Fri frakt for medlemmer ved kjøp over.


Butikkinnredning til meget rimelige priser! Kjøp direkte fra importør!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.