tirsdag 7. august 2018

Rustfritt skap

Finn det optimale oppbevaringsskapet for ditt kontor hos AJ Produkter, kjøp her! Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser.


Finn skapet som passer ditt kontor. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Vi kan gi deg store og små, alt du kan ønske av interiør i. Styrepulter i rustfritt stål 1. Skap i rustfritt stål 1. Blastsikret med innvendig struktur. Begreper og definisjoner Generelt finnes det to typer rustfri materiale. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Se utvalget og finn ditt varehus! Bestill dine favorittmøbler i skandinavisk design her! Vi har levert skap til Offshore industrien i mer enn år. Gulvstående, rustfritt stålskap i én blokk. Jeg ønsker å motta nyheter og markedsføringsinformasjon fra Schneider Electric og deres datterselskaper via elektroniske kanaler, som e-post.


Etunnelboks, eller ett skap som dekker kravene i NEK3for inntak i hus, er det bare å. Koke- og stekeutstyr: Maskiner: Kjøle- og fryseutstyr: Nøytralt. To hengslede dører,samt midthylle. Brukt: Nei Begrenset garanti på salgvarer: 3mnd etter mottak.


Ingen returrett på salgsvarer. Classic er en knott med en stilig og klassisk design i rustfritt stål finish. Knott for skap og skuffer, tilgjengelig i to ytelse.


Stor verktøyvogn i rustfritt stål. For den kresne som setter store krav til kvalitet. Arbeidsbenk i rustfritt stål, med stk Hatco integrerte, runde vannbad for suppekjele,. Vi har operative CNC-styrte vannskjæremaskiner som konturerskjærer 1-200mm plater i rustfritt stål, stål, aluminium,. Alle skapene har samme bredde og dybde (39x33).


Størrelsen på disse skapa ligger alltid i begynnelsen på Produktnavnet. Ben i rustfritt stål og er beregnet på baderomsskap men ka. Rustfrie benker og skap. Sikker brukes til mye annet.


NOHA Brannslangetrommel i skap , lakkert rustfritt syrefast stål for montering på vegg. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.


Trippelskap - Trippelskap Spylesikkert skap med dører, produsert i slipt rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.