onsdag 14. februar 2018

Vedstabler glass

Se alle våre Vedstablere. Det du egentlig ønsker deg. Peiser, ovner og ildsted. Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Skar vedstabler tilhører en serie peisprodukter i stål og glass. Serien balanserer varsomt mellom runde, ovale og definerte linjer i et stilrent design. Med bakstykke som beskytter vegg. Stilfull vedstabler i 6mm herdet glass og krom H100cm.


Redskapene har håndtak i stål. Stående vedstabler med håndtak som gjør den enkel å bære. Produsert i rustfritt stål og glass med et moderne og mykt design. Solid vedstabler med to glass -sider i 6mm herdet klart glass.


Stilren vedstabler med veggfeste.

To glass -sider i 6mm herdet klart glass. Sylindriske avstandstykker i krom. H180cm x B25cm x D30cm (stang) OBS sendes ikke, må. Rett vedstabler av herdet glass og stål.


Vedstativ i sort stål og glass , til oppbevaring av ved. Med kombinasjonen glass og stål. Det er ingen hemmelighet at det er kaldt i Norge om vinteren og det er heller ingen hemmelighet at det er deilig å fyre med ved når gradestokken begynner. For de som er opptatt av enkle linjer og bruker mye ved er denne vedstableren moderne utformet og praktisk.


Elegant vedstabler i herdet glass og sortlakkert stål. Praktisk og fin filtbag til bæring og oppbevaring av ved. Search for What Is Glass. Find Expert Advice on About. Sjekk ut Vedstabler Glass.


Gir interiøret et element av både klassisk og moderne stil. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Dette produkter er på klubbtilbud.


Lekker vedstabler i stål og glass. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.

Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Denne Pinnen ble oppdaget av Irina Oltu. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.