tirsdag 27. februar 2018

Sikker digital post

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Search for What Is Post. En offentlig fellesløsning for sikker digital post til innbyggere er en sentral byggekloss. Norges sikre digitale postsystem.


Du kan også få kvitteringer fra kjøp i butikker,. Kryptografisk beskyttelse av digital post.

Sikker digital post skal etablere tillit mellom avsender og mottaker, slik at avsender med rimelig sikkerhet kan stole på. Dette avsnittet er en overordnet. Som hovedregel sender og mottar vi post via digital postgang.


Du som bruker digital postkasse Hvis du har en digital postkasse vil du få brev fra oss i denne. Stat og kommune kan ikke sende deg vedtaksbrev, skatteoppgjør eller sensitiv informasjon på e- post fordi det ikke er sikkert nok. En digital postkasse er sikker , og. Dialog går mye raskere enn å sende et brev til oss i posten.


Mange sender også dokumenter til oss via e- post. E- post kan være en usikker kanal fordi den kan.

Kvifor bør du ha digital postkasse? I motsetnad til e- post , er digital postkasse ein trygg og sikker måte å sende brev i digital utgåve. Skaffar du deg digital. Vi har tatt i bruk eDialog. Send brev med eDialog her.


Både innbyggerne og næringsdrivende skal kunne få all post fra stat og kommune i én digital postkasse, skriver kommunal- og moderniseringsminister Jan. Tjenesten kan også brukes til å ta vare på viktige dokumenter og papirer. Stadig strengere krav til vern av personopplysninger.


For å møte stadig strengere krav til vern av bla personopplysninger har vi fra i dag. Som hovudregel sender og tek vi imot post via digital postgang. Du som brukar digital postkasse Har du digital postkasse, vil du få brev frå oss i denne postkassen. Hovedinnvendingen er at den representerer en gammelmodig tankegang. Direktoratet for forvaltning og IKT.


Like sikkert som banken. Post du har akseptert å motta. Boks tar sikkerheten på alvor. Nøkkel til digital ekspedering til virksomheter. Kan du bruge din private NemID.


Ikke send personsensitiv informasjon i e- post.

Sikker melding (lenke nedenfor) kan benyttes til sikker sending av meldinger. Nordreisa kommune har tatt i bruk eDialog. Digitalisering i offentlig sektor 3. I den nye løsningen for sikker digital post vil avsendervirksomheten få melding om at varsel ikke er kommet frem,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.