fredag 21. april 2017

Vaskemaskin automatisk dosering

DOS vaskemaskiner med automatisk dosering. Det eneste du trenger å gjøre for å oppnå det perfekte vaskeresultatet, er å slappe av. De nye Bosch vaskemaskinene.


Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Automatisk dosering av vaskemiddel. TwinDos Det beste system for flytende vaskemiddel.


Siemens vaskemaskin og tørketrommel gjør klesvasken lettere og enklere for deg. Med funksjoner som automatisk såpedosering, app-styring og kjent kvalitet sørger. Dos vaskmaskin med automatisk dosering. Fyll på med vaskmiddel gang i måneden!


Praktisk, smart og helt rent. I front av vaskemaskinen kan du forhåndspåfylle det vaskemiddelet du bruker oftest, for automatisk dosering , men du kan også velge vaskemiddel manuelt. En funksjon som ble lagt merke til var maskinens evne til automatisk dosering av. WM14Q410DN er en frontmatet vaskemaskin med en rad av. Autodosering av vaskemiddel.


Vaskemaskinen har automatisk dosering av vaskemiddel. Det betyr at du sparer vann og skåner miljøet, da vaskemaskinen automatisk. Rask levering og super service!


Lagervarer leveres neste virkedag. Vaskemiddelskuffen for manuell dosering rengjøres automatisk ved hjelp av en effektiv. Kjøp nå, betal om mnd. Med timers utsatt start kan du selv stille inn tiden du vil at vaskemaskinen skal starte programmet. Eksakt dosering som sparer deg vann og.


Klik her og find den bedste pris nu! DSI Systemer AS - Nye og brukte maskiner, service og vedlikehold innen vask, tørk og betalingsløsninger. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Feil dosering av såpe og vaskemiddel kan ifølge eksperter også føre til. Bli kjent med vår hittil mest eksklusive vaskemaskin.


Med programmet Auto Optimal Wash tilpasses mengden av vann og vaskemiddel samt vasketid automatisk. DOS er vaskemaskinen , der automatisk og præcist doserer mængden af flydende vaskemiddel efter mængden af. Bekvemt, sparsomt og altid den rigtige dosering. Det er ikke alltid du kan skylde på vaskemaskinen. Les på forpakningen og følg angitt dosering.


Klærne blir ikke renere av mer vaskemiddel. Flytende tøyvask uten blekemiddel, zeolitt og optisk hvitt til vask av alle typer tekstiler (ikke ull og silke). For automatisk dosering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.