onsdag 26. april 2017

Sokkel til vaskemaskin

Trenger du tilbehør til hvitevarer? Finn ditt vaskepulver her! Søk etter vaskemaskin sokkel på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vaskemaskin sokkel fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Sokkel til vaskemaskin med skuff selges. Bredde 6og høyde cm. Kjekk sokkel for å få vaskemaskinen høyre opp for enklere ilegg.


Registrer deg for å få eksklusiv tilgang til hele vårt sortiment og våre priser. IKEA - BODBYN, Dekorativ sokkel til oppvaskmaskin, Du kan fremheve kjøkkenets tradisjonelle stil ved å feste den dekorative sokkelen under oppvaskmaskinen. Stativ til vaskemaskiner med integrert lokasse i skuff. Passer flere ulike modeller på markedet.


Med en sokkel kan du oppnå en bekvem arbeidshøyde for. Super spin-maskiner MÅ IKKE monteres på en sokkel ! Forhøyningssokkel for vaskemaskin og tørketrommel. Perfekt til eksponering av vaskemaskiner og tørketromler i butikken! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser? Som standard leverer vi hvitevarer med fri frakt til fortauskant. Se hvilke ekstra ytelser vi tilbyr.


Vaskemaskinen opp fra gulvet. Hva kan man bruke som sokkel under en vaskemaskin ? Jeg syntes det er deilig å ha plass til å brette klesvasken. Henvend deg i kjøkkenavdelingen til din nærmeste. Jeg skal bygge noe til å sette vaskemaskin og tørketrommel i et vaskerom på. Pga vibrasjoner må jo dette være dønn stabilt.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af sokkel til vaskemaskine Hvidevarer tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Her finder du vores udvalg i vaskemaskine sokkel. Kabler er vores speciale.


Tvättmaskinen har blivit mycket tystare efter att den placerats på denna sockel då fötterna på sockeln. Løfter din vaskemaskin eller tørketrommel opp i fornuftig arbeidshøyde. ASKO vaskemaskin WMC64P. Trykk på skuffen for at. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og.


Har dere sokkel til vaskemaskin ? Kjøp tilbehør til vask og tørk hos POWER. Kanskje den er ustødig på det skjeve gulvet ditt? Trekk ut støpselet til vaskemaskinen eller tørketrommelen fra stikkontakten. Hvis du fjerner sokkelen fra en vaskemaskin , slår du av vannforsyningen til slangene.


Med denne praktiske sokkel til din vaskemaskine og tørretumbler opnår du både en bekvem arbejdshøjde og en smart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.