onsdag 1. mars 2017

Emaljert bøtte

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Hvit emalje med svart kant.


Noen bruksmerker, etter årenes løp. Se alle bildene i annonsen, for flere detaljer.

Hver bøtte har ulik farge. Bøtten til matavfall har praktisk lokk som hindrer lukt. Et godt sorteringssystem gjør det enklere å motivere til kildesortering,. Pen og kan brukes til så mangt.


Flott emaljert bøtte til å drite i. Det er godt at den har lokk. Hjemme, tilbake til Bilder. Sto en fin emaljert bøtte i huset.

Ser heldigvis ubrukt ut ;-) 06. Jeg kjøpte også en emaljert liten hvit bøtte som jeg skal ha på vårt gjestedo med kluter rullet sammen oppi. Svenskprodusert rustfri bøtte. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.


De satte inn én bøtte som skulle brukes som toalett for hele gruppen. I tillegg fikk de også en emaljert bolle, et kaffekrus og ei treskje. Heldige de som får sikret seg dem.


Hærlig balje du hadde funnet, et slikt vasnevansfat har jeg også, og emaljert bøtte til ;) Du finner så mye fint. Norges Billigste Priser? Laus gummiring frå handtaket. Emaljert bøtte der håndtaket på hanken er av tre.


Gammel industriell tønne, gammelt spann med lokk, Bayer industri bøtte , fabrikkstil gjenbruk nettbutikk. Symaskin med hjemmelaget kasse. Bra bunke brev og noen få frimerker.


Flere brukbare avstemplinger. Toalett bøtte Viggo, laget av messing som er overflatebehandlet i endten krom eller messing. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75.

Solid bøtte med håndtak, helletut og grep under bunnen. Løstagbar bunnrist for å avskille smuss. I ei fin emaljert bøtte foran lekestua vokser det nå blålilla stemor. Jeg falt litt ekstra for de blå og lilla fargenyansene på disse,.


Vannskål med rørventil G5 emaljert Mod. Veggfeste til bøtte - svart. Tidlig i vår plantet jeg en forvillet storkonvall i ei emaljert bøtte , og den har klart den varme sommeren flott uten å forlange særlig mye. En herlig madame blå emaljert bøtte ved siden av et kjeleunderlag i fil de fer som er malt lys turkis.


Denne ble kjøpt på Indiska for noen år siden. Ei gamal emaljert bøtte har fått roser og litt tekst og ei (ny)sinkpotte er måla for å passa til bøtta. Kiste HBDkr 850. En grill ikke trenger å være skinnende ren, men en grundig gjennomgang i året er lurt.


Slik rengjør du grillen. Har du en gassgrill, skal du sette grillen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.