fredag 3. mars 2017

Duggfritt speil

Rask levering og super service! Smarte tilvalg slik som underbelysning, måltilpasning og duggfritt speil. Speil med effektiv LED-belysning. Les mer og personliggjør.


Det finnes speil til badet for ethvert ønske og behov. Bademiljø gir deg tipsene til å finne det beste speilet til ditt bad. Resultatet blir et duggfritt speil i uker framover. Varme bak speilet hindrer dugg. BARBERSKUM PÅ SPEILET : Her har vi smurt inn.


Frittstående fastfelt med utvendig speil Vendbar (samme glassfelt for både høyre og venstre side). Skal du ordne håret eller sminke deg, kan det virke som det tar en evighet før speilet blir duggfritt. Med dette trikset trenger du ikke å vente i det hele tatt. Enkelt rektangulært speil med LED-overbelysning.


Mulighet for LED-underbelysning og duggfritt glass som ekstra tilvalg. Deretter gnir du det inn med barberskum, helt til det ikke lenger kan sees. Lei av at speilet dugger når du har tatt deg en dusj? Velg enten speil med integreret speilvarme eller m ontér en speilvarmematte på veggen bak. Enkelt lite speil med og uten forstørring Enkelt.


Veldig flott speil med alt du kan tenke deg! Leverer jeg til forskjellige størrelser. Sammenlign pris med oss! Lyset har bevegelses-sensor som bryterfunksjon. Selges innpakket åpnet men.


Du kan dimme og skifte mellom varmt og kaldt lys på LED-belysningen på dette speilet med en. DEVI speilvarmeprodukter anvendes til å holde speilet i badeværelset duggfritt. Den store fordelen er at oppvarmingen er bygget inn i speilet og dermed er den plassbesparende.


Nei ett sted skal jeg kunne stå uten å se på meg selv. Et duggfritt speil Fordelen med oppvarmet speil på badet er åpenbar. Det er alltid duggfritt , selv etter en langvarig, dampende dusj. Mange, både menn og kvinner, liker å barbere seg i dusjen.


Utfordringen kan bli når man skal manøvrere høvelen samtidig som man holder speilet stødig. TF duggfritt speil 50x150cm 150W Elektrisk matte for duggfritt speil. Sjekk priser på speil varme.


Hadde det utspilt seg i mer moderne tider, hadde hun kanskje heller snakket til et duggfritt speil med integrert LED-lys og bevegelsessensor. Her får du plass til mye, samtidig. Om denne silikontypen har noe ulemper når du bruker den i dusjhjørnet vet jeg ikke. Duggfritt Bluetooth med innbygde høytalere. Skrudde du på den før du gikk i dusjen, så hadde du garantert duggfritt speil.


Lurer på om det fortsatt finnes på markedet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.