torsdag 20. oktober 2016

Klassisk trapp

Se vårt utvalg i trapper! Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg. EN KLASSIKER Kvalitet og stil som varer.


Vi kan tilby et stort utvalg av trapper for deg som liker den klassiske stilen. I disse trappene blir det ofte brukt buede.

Med stor Glede og like mye stolthet kan vi nå presentere vårt neste store prosjekt. Empirestilen har vært inspirasjonskilden til flere av våre vakre, klassiske trapper. Designet gir en fornemmelse av fransk storhetstid og store norske herregårder. Velkommen til Trapp -Konrad! Vi produsserer tretrapper.


Vår grunnleggende materiale er tre av høy kvalitet, noen ganger også med metall, stein og glass noe som. Denne trappen snekres på tradisjonell måte med to vanger og en støttebjelke i midten. Trinnrytmen er klassisk og bygger på en både urgammel og sikker.


Dette er en moderne eksklusive stil for de som ønsker.

Her er trinn, repos, håndlister og pynt på stolpene i amuniakkbehandlet. Moderne trapp En trapp verdig et moderne hus. Olderøyås Snekkerifabrikk produserer en rekke forskjellige typer moderne trapper.


Materialer som brukes mye her er. Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her! Våre klassiske trapper er solide møbler med elegant design og mange lekre detaljer. Alle våre modeller kan leveres i ulike varianter.


Rustikk og elegant tretrapp med utfreste og profilerte spiler i rekkverk. En vakker trapp er et flott blikkfang i et hus. Klassisk tretrapp med profilert rekkverk. Det kan være en utfordring å velge riktig trapp. Jeg bor i et gammelt sveitserhus og hos meg passer en klassisk trapp.


Trapp i empirestil, som passer inn i alle hjem. Vi designer, produserer og monterer et bredt utvalg tretrapper, med alt fra klassisk eik trapp til et unikt og moderne design bestående trapp av hån. Nå har turen kommet til trappa ned i hagen. Den lages på tre vanger som trinnene er oppsalte på. Høyden og dybden på trinnene - og dermed gangrytmen justeres.


En klassisk trapp vil understreke elegansen i ditt hjem og fremkaller romantiske følelser.

HUS Ideer tilbyr eksepsjonelt høykvalitets standarddesign. Har dreide stolper og firkantspiler. Ditt søk på klassisk_trapp haram ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Denne modellen passer for deg som ønsker en tradisjonell trapp. Jeg har en gammel klassisk trapp. Denne vil ikke passe veldig godt inn i vår minimalistiske stil når vi pusser opp hele huset.


I tillegg er det totalt feil trevirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.