onsdag 5. oktober 2016

Glassplate til pallebord

Norges Billigste Priser? Pallebord til salgs fra Kr. Trendy pallebord på verandaen To paller og fire hjul har. Jeg har ikke pallebord , men ønsker meg til å ha ute : ). Fikk laget glassplate mm tykk, og litt avrundet i kantene for å unngå at lillemann skader seg.


Speil til garderobedør Glassarbeider Har skyvedørsgarderobe, type Langlo, med speil i dørene. Speilene er festet med remser av dobbeltsidig tape, oppdaget jeg i. Eg ville ha ei plata oppå men eg e ikkje nåkka glad i glassplate ,. Gratulerer med nydelig pallebord. Frudalen, gjenbruk, gjør det selv med paller, glassplate , glassplate på pallebord , glassplate til bor glassplate til pallebord , glassplate til utebor. Finner du ikke det perfekte bordet til stua? Brett opp ermene og lag et selv.


Hvis du skal legge en glassplate på toppen trenger du ikke å slipe så fint. Fortsett til du får den ønskede størrelsen på bordet. Vil du være en av våre forhandlere?


Kontakt oss for nærmere info. Vi ser frem til å høre fra deg! I stedet for en glassplate kan man heller feste noen puter eller bare en enkel plate på toppen. Gjør du den øverste delen om til et lokk,.


Bena vil variere etter ønske, ev hjul. Forskjellige størrelser. Glassmester har lang erfaring og stor kunnskap, kan vi alltid garantere et ferdig produkt som gir det beste resultatet. Vi har tenkt å bestille ei glassplate som vi skal bruke som.


Snu pallen med hjul og legg på en palle til Skru. Stiligst hvis man kjøper en glassplate ,. Og en kan også legge på ei glassplate eller noe hvis en vil ha ei hel plate. Så ble det glassplate på pallebordet. Veggholder for glassene til vedstativet 1. Plus glassplate herdet mm m. Den klare glassplaten vil være ideell å bruke som en bordplate på et pallebord , og. Da får du plass til dobbelt så mye sko enn en vanlig.


I skrivende stund er det et selvlaget pallebord med en tykk glassplate som står i stua. Tenk også over hvilke farger som passer til rommet du skal ha. Hjemmelaga pallebord med hjul.


Vi har også en glassplate til det, men valgte å ikke bruke det nå. Malt i en nydelig gul farge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.