torsdag 1. september 2016

Messer i bergen

De mest inspirerende boligmessene i Skandinavia det oss les som inn messer mer med alle. Hvis ja, kan du klikke her for å se oversikt over hva som arrangeres! Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted.


Banketten i år blir lørdag 20. Her vil det være åpent for alle våre utstillere, men også for alle besøkende som ønsker å. Retro, antikk og samlemesse.

Vi arrangerer årlig større messer i egen regi og leverer våre tjenester til en rekke andre arrangører. Messe på Marias Minde 11. Som hjemstedet til norges desidert mest berømte og viktigste.


Norges Billigste Priser? Endringer kan forekomme. I det alminnelige kirkeår. Unik portal om messer i Tyskland i norsk språk. Hannover, Koeln, Berlin, Nürnberg, Essen, Stuttgart og Hamburg.


Ikke stol blindt på datoer, klokkeslett.

Informasjonen er hentet fra ulike nettsteder og tips via mail. EIF Kompetanse-messe Gjøvik. Elektronikk Industri Foreningen. Velkommen til Hordalands største Villmarksmesse for jakt, fiske, fangst og friluftsliv! Denne oversikten blir oppdatert når informasjon om nye messer blir tilgjengelig.


Turnhallen på Slettebakken. Bergen og Teknisk Hobbygruppe. Tidsplan for dette finner du her. Nå er det nesten klart i Øyerhallen.


Kanalbrukets messer innrettes for bekvem handel og gode opplevelser. Det skal være romslig og stort variert utvalg av unike og originale gjenstander. Mangler vi messer i oversikten? Klikk her for å motta nyhetsbrev om messer og festivaler. Mandag - fredag: - 21: Lørdag: - 18: For de enkelte butikker se oppføring i bransjeregisteret.


For mer detaljer klikk her. Uten ansvar for mulige feil. Særlig i jule- og påskehøytidene og tildels om sommeren må man regne med avvik. I dag er det vanlig å samle produktorienterte markeder i egne messer , som reise-, bok- og varemesser.


Vi i PSO forsøker til enhver tid å vise fram våre nye produkter på samlinger og arenaer hvor våre kunder er.

Under kan du se hvor du finner. Runar Daler Tagger: messe. Vestnorsk bygg-, transport- og anleggsmesse arrangeres i år for første gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.