mandag 23. mai 2016

Rosendahl vinkaraffel

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Karaffelen finnes i flere utgaver. En klassiker som pynter opp bordet til en hver anledning ved servering av drikke.


Den rommer liter og har et elegant design i glass med et bånd rustfritt stål. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

Kjøp gaver til dine ansatte hos Sve Profilgaver. Rosendahl , grand cru vannkaraffel. Når du heller vinen fra flasken over på en karaffel, blir den dekantert, noe som fremmer utviklingen av smak og duft. Vin holder seg best på kjøl etter åpning.


Riedel vinkaraffel finnes i et bredt utvalg til enkle og rimelige varianter til mer unike og utsmykkede karafler som Mamba og Boa karaflene. Settet består av den populære vannkaraffelen og to vannglass fra Grand Cru-serien. Designens riller gir et godt grep på både glass og karaffel.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag! Firmagavekatalog Se mobilvennlig E-katalog her. Reklameartikler Trykk på bildet under for bredt sortiment innen strøartikler og. Special Price kr 2165.


Vi tilbyder to forskellige typer af karafler – til vand eller vin. Karafler til vin er slankere i designet, og kan også anvendes som oliekande. Vinkaraffel Glass Klar 17xcm.


Vindekanter med håndtak rommer liter. ROSENDAHL VANNKARAFFEL SORT LOKK 9L Denne funksjonelle vannkaraffelen er designet av Pihl Bredahl, og er med sitt raffinerte design et søsterdesign til den. En karaffel er en stilfuld genvej til din servering af drikkekvarer. Og med en vinkaraffel gør du ovenikøbet noget godt for smagen af både hvid- og rødvin.


Det kan være næsten umuligt at rengøre en vinkaraffel , men med disse tricks kan du være sikker på, at du kommer helt i bund – uden kalkpletter og. Gratis frakt og levering innen dager! Dette herlige settet kombinerer den populære Grand Cru karaffelen med to glass.


Grand Cru er en serie produkter hvor funksjonalitet og enkelhet veier tyngst.

Når vinen hældes fra flaske over på en karaffel, bliver den iltet, dette fremmer udviklingen af smagen og duften. Vannkaraffel fra serien Grand Cru. Grand Cru serien kompletterer bordsdekkingen med sitt stramme, elegante utseende og skaper en vakker ramme for inneholdet i både. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.


Sjekk priser på rosendahl vannkaraffel. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp rosendahl vannkaraffel billig i nettbutikkene.


Vi introducerer dig for vinkaraflen og et godt tilbud på produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.