mandag 2. mai 2016

Brukt storkjøkken

Rask levering, ferdig tollet. Norges Laveste Priser - Stort Utvalg og Tilbud! Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet. Vi har til en hver tid brukte varer på lager. Kontakt oss for oversikt og bestilling.


Klikk på ønsket Norrøna-kontor til venstre i menyen - for å se hvilket. Finn beste pris på Rubrikk. Brukt storkjøkken utstyr. Vi skal være med på å presse ned prisene på markedet!


Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken. Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Ditt søk på brukt storkjøkkenutstyr østlandet ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du. Fritt levert Gastronor AS. Nytt og brukt storkjøkken As, Oslo. Her har vi også en bruktavdeling med.


Mye av det som byttes ut rundt om er fortsatt bra - og kanskje nettopp det du trenger? Her vil vi legge ut bilder og. For nærmere informasjon - ta kontakt!


Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. Gastro Line er en representant for de ledende europeiske produsenter av profesjonelt dagligvare og storkjøkken utstyr. Vi selger pizzaovn, kjølemonter,.


Koke- og stekeutstyr: Maskiner: Kjøle- og fryseutstyr: Nøytralt. Se hele produktoversikten her. Proft kjøkkenutstyr for kresne hjem. Les mer Har du noen spørsmål?


Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. StorkjØkken Alle produkter. Rico - leverer utstyr, redskap og rekvisita til kjøkken, storkjøkken , catering, fastfood.


Vi leverer også artikler til laboratorier, apotek, leger, tannleger. Vi i Maestro storkjøkken legger vår stolthet i oppfølging og god service. Opplæring av personale er inkludert i alle våre produkter. I et storkjøkken produseres det mange porsjoner mat hver dag tilpasset ulike kosttyper,. La andre se, ta i bruk og få insprirasjon av dine oppskrifter.


Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.