onsdag 30. mars 2016

Nissan leaf farger

Se det nye designet til nye Nissan LEAF – smart og aerodynamisk med flytende tak og avsmalnende front. Møt nye Nissan LEAF , den helelektriske kombikupéen. Se den pene og smarte elbilen nye Nissan LEAF – en miljøvennlig kombikupé.


Kjøp Lakk og farge til din Nissan. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Nissan på nett. Priser, utstyr, tilbehør prisliste, spesifikasjoner, farger og interiør, andre Nissan -produkter. Insert High resolution picture here PRISLISTE Drift Motor.


Ser du etter en brukt NISSAN Leaf ? På nettstedet vårt finner du den brukte null som du drømmer om! Freddy og Ann Cathrine fikk overlevert Leaf 30. Så er den endelig her, oppfølgeren til elbilen som har en stor del av æren for å ha gjort elbil til noe mer enn et nisjeprodukt. Rabatt på bildeler til. Lease en Nissan LEAF 40kwh Tekna og lei den ut når du ikke bruker den selv!


Nissan Leaf er bilen som virkelig har fått fart på elbilsalget globalt,. Karosseri: Alle Materiell: Gummi Type: Med kant. Passer både gammel og ny utgave. PH Edition ll - Turbin Sort, sølv eller grå. Orginal ET: Boltsirkel: 5x114.


En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Vi har flere Nissan leaf på lager, ta turen innom en hyggelig prat eller for prøvekjøring. FARGER Kode Lakkfarge Lakktype ZBlack Metallic KBR Spring Cloud Metallic Interiør Interiør kode Interiørfarge Interiørtype. FARGER OG INTERIØR SIMPLY AMAZING 3White Solid ZRed Solid KYSilver Metallic NAJ Magnetic Red Metallic KAD.


Bildeler til nissan online på nettet opptil - lavere pris. Og den norske prisen er avslørt. Den har forhjulsdrift, batteriene i gulvet og da naturlig nok en elektrisk motor. Det forteller Anders Mamen Lun. Learn more about at home charging, miles per charge, and more.


Vi tilbyr et stort utvalg av alle typer Støtfanger, bil tilbehør og bil reservedeler i. It arrives late this year with a 60-kWh battery. Søknadsskjema for Nissan LEAF kWt Tekna - Leasing. Det tilsvarer å lade på en 6kW ladestasjon, og bilen vil ikke lade raskere med. I første omgang kommer den med en kWh-batteripakke med en oppgitt rekkevidde på 3kilometer, 1hk og 3Nm. Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting.


I vår nettbutikk kan du kjøpe billig drivakse. Luktfritt, fleksibel og slitesterk. Og støtte for hurtigere opplading.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.