torsdag 10. desember 2015

Palmeblad tallerken

Søk palmeblad tallerken. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Fint til hovedretter, tapas etc. Egner seg til varme og kalde retter. Miljøvennlig og 1 nedbrytbar.


Alle fester burde ha tallerkener formet som palmeblad. Det er bare å drømme seg bort til et varmere sted med disse skinnende grønne folie papptallerknene. TALLERKEN PALMEBLAD RUND 22CM.


Palmeblad tallerken Bowl Rou. Runde engangstallerkener laget av falne palmeblader. Passer deg som er på utkikk etter et godt miljøvalg som føles litt mer. Komposterbar og kan brukes til varm og kald mat.


Tåler ovn, max 2grader. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask. Engangstallerken produsert av palmeblad. Det finnes flere deler i samme serie.


Smukke tallerkener af palmeblade, der giver din bordækning et eksotisk præg. De gir et eksklusivet preg og er. Sterk og stabil palmebladtallerken. Runde og vinklede former i forskellige størrelser. Køb engrospå Ecobiopack online butik.


Sterk, stabil og miljøvennlig engangstallerken i palmeblad. Alt i engangsservice og flergangsservice i miljøvenlige og bionedbrydelige materialer. Europris har engansservise til lav pris.


Vi har stort utvalg av papirduker, partyartikler, stekeposer og folie. Produktdetaljer Tallerken Hampi palmeblad 15x26x3cm pMiljoslash;vennlige produkter og fremstillingsprosess. Nedfalne palmeblader brukes til aring. Tallerkener og boller og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Skal du pynte opp til fest?


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Rundt fad ideelt til alle former for servering eller til nødder, slik osv. Hver palmeblads artikel fremstår som et stykke unika - da både tykkelse og farve helt er.


Vi fører et stort udvalg i engangs tallerkener der er produceret af palmeblad , bambus, træ og sukkerrørsfibre. Flot service til sommerfest, picnic, studenterfest. Tallerkenerne er 1 naturlige - Et perfekt alternativ til engangsservice!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.