mandag 21. desember 2015

Hyttebad inspirasjon

Vi gir deg inspirasjonen du trenger for å komme i gang med oppsussing av badet, løsninger som passer like godt på enkle hyttebad med utedo og fullverdige bad med. Sommeren er her og de fleste av oss ser fram til lange, late dager i hengekøyen med en god bok. Men kombinerer du slaraffenliv med litt virkelyst, er ferien også en. På fredag skal jeg nemlig til Norefjell på befaring på en fjellhytte. Bli inspirert av hva andre har gjort!


Dette badet pleide å være et fjøs. Det lille badet blir større. HYTTEBAD – EN OPPDATERING 2. Innekos, fyr i peisen, levende lys, kreative oppussingsprosjekter, hyggelige middager, skjerf og lue, pledd og.


Selv om du ikke har en hel etasje å avse til ditt eget hjemmespa, kan du helt sikkert finne inspirasjon i dette rommet. Hyttebad I helga reiste eg og ungane på hyttetur aleine. Etter eit døgn aleine i fjellheimen kom pappen susande.


Du er kommet til et sted for inspirasjon , for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske. Selv på et knøttlite bad kan det skapes spenstig uttrykk ved hjelp av produkter som gjør rommet lekent, lekkert og ikke minst er lure med tanke på å. Endelig er vi ferdige med hyttebadet. Et steg videre mot åpning av Brukt på nytt for år siden anneskreative. Renovere eller bygge nytt bad?


Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Da kan du få litt inspirasjon her. En hytte fra fjellet (bildet over) og en hytte i skogen. Så gøy at Hyttebloggen er til inspirasjon ! Denne fargen går igjen i hele hytta. Få vann i springen og dusj på hytta selv uten innlagt vann.


Hyttedusjer, blandebatterier og servanter. Leter du etter inspirasjon til baderommet? Enten du velger det enkle hyttelivet uten strøm og vann, eller et. Inspirasjon Rom for Rom. På jakt etter ny løsning til ditt hyttebad ? Baderingen kan dekke ethvert behov!


Fräulein Klein - my daily life. Kürbiskuchen butiksofie. Som i helårsboligen er det viktig at badet på hytta blir bygget riktig. Beliggenhet i områder med utfordrende klima og temperatursvingninger gjør det. Når familien fra Arna skal på hytta er den eneste måten å komme dit i en liten båt.


Med på lasset er også hus-katten og fire høns.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.