torsdag 3. september 2015

Billig vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Over år med fornøyde kunder. Husk at vi Prismatcher laveste nettpris. Se vårt store sortimentet og få vinkjøleskapet til Billige.


Finn ditt vinkjøler hos oss! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Gratis vinskap guide Les om de forskjellige toppmodellene Få råd til hva du må. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Hva trenger du Ett vinkjøleskap er ikke dyrere enn ett tilsvarende kjøleskap, snarere tvert imot, for de trenger ikke samme musklene i kompressoren. Gå direkte til hovedinnholdet.


Stort vinskap med plass til maksimalt store vinflasker. Vinskap med og uten kjøling. Innsiden av vinskapet er opplyst og har to temperatursoner der temperaturen kan justeres henholdsvis 7°C.


Leter du etter vinskap ? Billig i bruk, trekker ca 1kWh (selvsagt avhengig av romtemperaturen og hvilken temperatur du ønsker å lagre på). Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Sjekk priser på vinskap best i test.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Pent vinskap med god lagringsplass. Skapet er gråmalt med hvite detaljer og er kun år gammelt. Här hittar du vinkylar i alla möjliga modeller och storlekar till billiga priser.


Vi har Prisgaranti på ALLA produkter och erbjuder Gratis frakt. Kjøpte vinskap på messe fra importøren som blir for lite for vårt bruk, derfor selger jeg den så fort igjen. Dersom du lagrer virkelig mange vinflasker i lengre perioder spiller ofte prisen per oppbevarte flaske en rolle. Med et vinskap hjemme kan du alltid servere perfekt temperert vin.


Du får også den fordelen at du kan langtidslagre vinene dine. Når du skal kjøpe vinskap , er det. Nye og fine møbler i pen hyttestil. Antikkgrå farge lik bilde.


Flatpakketog klar for henting. Selges rimelig pga det ikke ble plass på hytta. Hos MAXBO finner du elegante vinskap for integrering i høyskap og benkeskap. Ser at dere har fått inn Unique vinskap , med plass til flasker til en pris kr 89-. Når dette vinskapet koster ordinært kr 99- er ikke dette særlig billig.


Kjøp på nett eller i butikk. Climadiff tilbyr et bredt utvalg av vinskap og vinlagringsskap, alt fra frittstående- og innbyggbare vinskap til multifunksjonslagringsskap. Se våre lekre vinskap med soner - ulike varianter.


Integrert kjøleskuff Lett tilgjengelig og god oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.