onsdag 23. september 2015

Biff stekepanne

Med gryter og stekepanner fra NetOnNet er det enkelt å invitere folk på middag! What Is A Biff Search Now! Over Million Visitors. Her skal vi lære deg hvordan du får en saftig, mør og velsmakende biff.


Da får du et bedre resultat, og kjøttet kjøler ikke ned stekepanna så raskt som det vil gjøre hvis det kommer rett ut av kjøleskapet. Tilberedning av biff skjer som oftest i stekepanne , eller i en kombinasjon av stekepanne og ovn.

De beste stekepannene er gjerne litt. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm. Ingenting er vel bedre enn en god biff ? Synes du det er vanskelig å få til en perfekt biff ? Innovasjonskokk Erik Egtvedt, gir deg triksene som sørger for at du får saftig biff hver eneste gang.


Testet til hverdagsbruk. Under testingen av pannene har Jan-Ivar og Joakim brukt dem til å steke biff , kylling, egg og pannekaker, i tillegg til annen. Skal du steke biff i helga, bør du velge stekepanne med omhu.


Mens en gammel jernpanne tåler svært høy temperatur, er det enkelte stekepanner du bør.

Tar du vare på en stekepanne , har du den lenge. Slik steker du perfekt biff. Indrefilet er den møreste, magreste og dyreste biffen som er, men det er essensielt å steke den riktig.


Det beste er å varme opp stekepannen skikkelig. Når du skal velge en stekepanne er det avgjørende spørsmålet hvilken type mat du skal tilberede i den. Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. For å oppnå perfekte stekeresultater trenger du to ulike. Holder du øynene åpne kan du med andre ord få enda mørere biff til halv pris,.


Vi blant annet stekepanner med Hard Face fra Fiskars. Varm stekepannen til nesten maks. Helst bør du bruke en jernpanne, da disse holder godt på varmen. Mørbrad er smaksrik, mager og mør biff , som kan være et godt alternativ til entrecôte, indre- og ytrefilet.


Dette vart perfekt god biff. Men visste du at mørbrad egner seg svært godt til. Når man serverer biff fra skogens konge, elgen, passer det godt med sopp og tyttebær som tilbehør. Vi hjelper deg å velge riktig stekepanne , en grundig oversikt over materiale og ulike modeller.


Det er irriterende når omeletten eller pannekaken ikke løsner fra stekepannen , eller du må bruke masse smør eller olje for ikke å steke. Jerngrillpanne har jevn og fin varme og egner seg godt til fin saftig biff.

Når jeg steker den i vanlig stekepanne blir skinnet sprøtt. Skjær kjøtt i strimler og stek raskt i smør i en stekepanne. Ha på salt og pepper og legg på en tallerken. Hell vann i stekepannen og kok opp, og sett så denne.


Skulle ha kjøpt ny stekepanne , etter at min gamle ble ødelagt. Prøvde å steke biff i stekepanna mi fra IKEA i går, og det var rett og slett katastrofalt. Vi prøvde oss på den kjente og kjære klassikeren biff stroganoff. Stek på middels varme i stekepanne og ha også dette over i gryta. Da får kjøttet romtemperatur, og stekepanna mister ikke varme.


Krydre kjøttkarbonaden med salt og pepper rett før den legges i panna. Familiens Biff Stroganoff. Finn fram en stor jerngryte.


Jeg satte ovnen på ca 80grader og fyrte igang stekepannen med god varme og en god. Hovedregelen mtp kjernetemperatur og biff av storfe er slik: Okse – rå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.