torsdag 20. august 2015

Chai te oppskrift

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ved å tilsette melk i teen vil den inneholde flere næringsstoffer. Chai te oppskrift med kalorier, allergener og pris. Vi lagde chai te med mandel melk. Begge fikk en kremdott på toppen.


En god kopp te føles enda bedre hvis du har lagd teposen sjøl, eller fått den av noen. Disse teposene kan også brukes til å lage chai -latte. Herlig hjemmelaget Chai Latte med god smak av krydder, honning og varm melk.


Varmer godt en kald vinterdag! Chai har for lengst etablert seg som te -motedrikken framfor noen i Norge. Masala chai oppskrift med kalorier, allergener og pris. Dette er masala chai te. Men som dere ser har vi hatt krem på toppen.


Selv om denne skal serveres uten krem. Du har helt sikkert hørt eller sett ordet chai når du har vært ute på kafé. Men vet du egentlig hva det er? Chai betyr te og har sin opprinnelse fra det Indiske. Vi har fått oppskriften på en virkelig god chai latte fra Le Palais des.


Chai er indisk måte å tilberede te på. Te kokes sammen med krydder, melk og gjerne sukker. Julestemningen er sikret med Golden Milk og chai - te. Chai - te kaker passer godt året rundt.


Finn mer inspirasjon på ODENSE-Marcipan. Her har du vår favorittoppskrift på en herlig Chai Latte: teskjeer Black Tea Spiced Chai. Hell vannet i et kokekar, og ha i krydderne. Kok opp og la småkoke koke i minutter.


Denne sjokoladekaken kan smaksettes med krydder- te eller kaffe om du foretrekker det. Vi liker krydder- te med smak av lakris og kanel. Sjokolade kan kombineres med.


Tok først å kokte opp bittelitt vann og tømte det over en pose chai - te i en kopp, bare sånn at det dekte litt over. Ferdigkjøpt chai - te kan ikke måle seg med denne! Har ikke laget blandingen helt selv enda, så må prøve den oppskrifta her engang!


Nå er det noen uker siden forrige oppskrift ! Sommerferien er over, og bakerytmen er på plass igjen :) Etter masser av frukt og bær i sommer. PG tepose eller 1ss te. På denne bloggen vil dere få se forskjellige oppskrifter til.


Et kraftig og krydret brygg som varmer inn til sjelen. Cookies med nougat Char-the kaker Nisse jul Regnbueroulade. Elt sammen marsipanen med chai - te og den smeltede sjokoladen. Original indisk oppskrift.


Merk at Earl Grey er aromatisert te , og dermed ikke egnet til chai. Ta gjerne utgangspunkt i en oppskrift , og la deretter smak og fantasi styre krydderbruken. Ha teen i en klype og hell varmt vann og melk over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.