onsdag 8. juli 2015

Sprøytelakkere kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Kjøkkenet føltes trangt og mørkt. Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig. De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten. Prøv spraylakkering av kjøkkenet Nytt kjøkken.


Flere selskap har spesialisert seg på å sprøytelakkere kjøkkeninnredninger. Pris varierer fra maling og. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.


Sprøytelakkering av kjøkken m. Er du er lei den gamle kjøkkeninnredningen, men kjøkkenet for øvrig er i fin stand? Det er ikke nødvendig å bytte hele innredningen for å få variasjon. Registrert Dato: Mandag 18.


Hei, Vi har stk kjøkken skapdører som vi ønsker å få lakkert. Evt kan du sprøytelakkere de,. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt. Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og forny ditt kjøkken i dag.


Vi har fokus på fornyelse og forandring av kjøkken på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet, men. Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.


GAMLE MALETEKNIKKER Ved å benytte gamle maleteknikker, slik som lasering, ådring, marmorering, patinering, forgylling og sjablonering, har man mange. Ved å pusse ned og sprøytelakkere møbler og innredninger vil sluttproduktet. Ovenfor ser du bilder før og etter sprøytelakkering av overflater på et kjøkken. Vi har vår egen lakkhall, slik at vi kan sprøytelakkere våre produkter i alle slags farger. Eierne av rekkehuset ønsker seg nytt kjøkken ,. Vi produserer innredninger i forskjellige materialer,.


Lakkerer skrog utvendig og innvendig. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Det har noen riper, hakk og misfarginger på bordplata. Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for hånd. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate.


Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal. Jeg brukte Jotun Panellakk med hvitt pigment i stua på hytta. Brukte også et lite stillas for å nå opp til toppen.


Du kan også bruke pensel med forlengerskaft. Vi utfører oppmerking av parkeringsplasser og kjørefelt for bedrifter og private. Maling og oppgradering av garasjeanlegg, lager. Her fikk hytteeierne hjelp til å sprøytelakkere alle skapdører, men dette kan man også velge å male selv.


Billakk, Spraylakk og Lakkhotel, er vår spesialitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.