fredag 24. juli 2015

Aggregat til kjølerom

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen. For ikke å snakke om når man venter.


Vi leverer kjøleaggregater til kjølerom og kjølelager i Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn. Vi hjelper deg med valg, montering, service og vedlikehold. Velkommen til GGM Gastro! Merverdi for kjøkkenet ditt!


Konkurransen i gastronomi er alltid vanskelig. For å overleve her er service og kundefokus er av største. Finn de riktige integrerte produktene til kjøkkenet Guide - velg riktig. Selger kjølerom aggregat for en billig penger.


Beslag til dør og port folder_open. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Jeg står fritt til å velge ferdig kjølerom. Det var lett å bytte, det nye passet rett inn. Er du på leting etter et skreddersydd kjøle- eller fryserom?


Da er du kommet til riktig sted. Vi kan tilby deg optimale løsninger for ditt behov, nøyaktig slik du. Norcool har års erfaring med utvikling og produksjon av kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Dette er et nytt miljøvennlig aggregat med nesten. Det er til og med mulig å parallellkoble to like aggregater pga denne teknologien.


Thermocold KFD produserer og leverer komplette kjølerom. Bestselgeren i vår aggregat serie. For montering i temperaturkontrollerte rom.


Kraftig, miljøvennlig kjøleaggregat for bruk i kjølerom opp til m3. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Termostate: 4-grader. Egner seg også for vinlagring. Vi har fått inn stk kjølerom , de er montert ved siden av hverandre på bildene, men er helt separate kjølerom med hvert sitt aggregat fra Cold Master, Italia.


Moss - leverandør av storkjøkkenutstyr, bakeri og dagligvare utstyr til storkjøkken, Østfol Oslo og Akershus. Brukt kjøleaggregat til kjølerom selges som det står. Noen år gammelt, men funket fint da vi tok det ut grunnet nytt kjøkken. Tilpass aggregat til ditt rom eller velg en ferdig løsning.


Norcool Coolmaster Splittaggregat til kjølerom og kjølehjørne med kapasitet opp til 45liter. Frukt- og grøntbutikker. Kjølerom , fryserom, Modul rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.