mandag 13. april 2015

Integrert vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet.


Med vinskap fra Miele holder vinen alltid riktig temperatur og kan dermed nytes til det fulle. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Innebygde vinskap fra blant annet mQuvée, Climadiff samt deres premium varemerke, Avintage. Kvalitetsvinskap med et eksklusivt utseende med sotet glassfront med integrert hå.


Se våre lekre vinskap med soner - ulike varianter. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Integrert kjøleskuff Lett tilgjengelig og god oversikt. Kjøp vinskap hos POWER - Nordens nye elektrogigant!


Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Isbitmaskin: Den automatiske IceMaker med integrert vanntank produserer opptil 1isbiter per dag. Full kontroll over kjøleskapet med bare en lett berøring, ved hjelp av den avanserte touch-betjeningen. I tillegg gir LCD-displayet. Dette vinskapet er laget for integrering og monteres som en del av et høyskap eller under en benk.


Et naturlig valg er under kjøkkenbenken. OSLO OBIU30DW vinskap , soner, flasker, integrert under benk. PREMIUM VWCR36DB vinskap , soner, flasker. CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer. Om valg av vinskap : Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge.


Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge. Vi har alltid folk klare ved telefonen, hvis du har spørsmål. C temperature zone and touchLight. Vinskap Inspiration Compact Premiére Pure. Se tilbud på vinskap hos euronics.


Europas største elektrokjede. Hva er viktig å vurdere før kjøp av vinskap ? Hvor stort skap trenger du? Det er mulig med en integrert løsning. Med våre integrerte vinskap får du din egen vinkjeller på kjøkkenet. By gjestene dine på vin servert med perfekt temperatur.


Stilig vinskap med sort kabinett og sotet, UV-beskyttet speilglassdør med integrert håndtak. Innvendig LED-belysning,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.