onsdag 22. april 2015

Inspirasjon til hjemmet

Bestill nå nr for kun 3kr. Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner. Her finner du inspirasjon til ulike rom i hjemmet ditt.


STORT UTVALG: Pynt og dekor, teppe og lampe - her får du inspirasjon til å pynte opp hjemme. Se vår flotte interiørkolleksjon. Skal du pusse opp hjemme? Legge nytt gulv, tegne kjøkken eller kanskje bygge terrasse?


Få tips og inspirasjon her! Sommeren er her og det er på tide å gjøre uteplassen klar for sommer! Få inspirasjon og tips til innredning av balkong, terrasse og hage.


Trenger du inspirasjon til borddekking? Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon , tips og råd til innredning av ditt hjem. Miljøet rundt oss påvirker hvordan vi føler oss og trives.


Hjemme vil man være sammen med venner og familie og føle seg trygg og rolig. Nå begynner solen å skinne gjennom vinduer og gir naturlig lys til hjemmet. Innredningen setter stemningen og personlig preg på hjemmet. Vi samler løpende inspirasjon og tips fra våre eksperter.


Følg med her og bli inspirert. Hver sommer har Haugesund Retromarked på Rådhusplassen. Her går kreative menn og kvinner modeller for brukte klær.


Her blir Charlotte pyntet før hun skal ut på. Velkommen til Ideveggen min. I bloggen min vil jeg vise hvordan jeg syr om nye og brukte tekstiler ved å gjenbruke disse på en ny måte. Jeg liker å finne skjulte.


Her vil jeg fylle på med masse inspirasjon og ryddetips til deg, slik at du får en enklere vei mot et hjem med harmoni. Av og til så er det bare en liten. Finn inspirasjon til din. Vi har håndplukket produktene for deg,. Bli med hjem til instagrammer Marit Folland og se hva som stod på ønskelisten når hun skulle pusse opp hjemmekontoret sitt.


Les mer om lyssetting, trender, anbefalte lamper og varemerker hos Lampehuset! Tips om hvordan belyse de ulike rommene i hjemmet ! Fargerike Åsane ønsker å inspirere våre kunder med moderne og nytenkende design på våre produkter innen tapet, maling og andre varer. Enter your account data and we will send you a link to reset your password.


Inspirasjon og tips til hjem og bolig. Hos Bolia finner du alt fra puter og pledd til lysestaker og vaser. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Skap et koselig og personlig hjem !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.