mandag 6. oktober 2014

Elektrisk hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Du kan velge i et komplett sortiment av hekksakser med og uten ledning til hekkene dine.


De elektrisk drevne hekksaksene HSE 5 HSE og HSE har dreiehåndtak, slik at det blir lettere å klippe hekker og busker nøyaktig. Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. Rimelig elektrisk hekksaks med 4mm sverdlengde!


Denne kompakte, elektriske hekksaksen fra Meec Tools er perfekt når du skal klippe litt mindre områder eller bare. GardenTools tilbyr elektriske , batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter.

Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe med. Stille og sterk elektrisk hekksaks med høy komfort, perfekt til kraftige greiner. Lett og praktisk elektrisk hekksaks. Dobbeltvirkende kniver - rask og enkel klip. MAXBO har gode hekksakser og grensakser av kvalitet som er praktisk å bruke.


Kjøp hageredskaper på nett eller i butikk. Maskinen er svært velbalansert og. Optimal for klipping av høye og brede hekker i støyfølsomme omgivelser. Effektsterk elektrisk langskaftet hekksaks. Kniven har stor tannavstan dobbelslipte.


Bli klokere på hvilken type hekksaks som passer til dine behov. Les våre tester og veiledninger, slik at du kan få full oversikt over hekksakser. Oppdag hvordan de kan hjelpe deg å ta vare på hekken. Butikken med fagfolk som hjelper med det meste. Med over års erfaring har vi opparbeidet oss stor fagkunnskap og bredde innen verktøy, hagemaskiner og tilbehør.


STIGA hekksakser er tilgjengelig med bensin, elektriske og batteridrevne motorer. Deres allsidighet vil sikre at du trimming alle slags hekker. Praktisk håndtering Takket være det ergonomisk.

Elektrisk hekksaks Elektrisk hekksaks med 550W effekt. Lett håndterlig elektrisk hekksaks som er ideell for trimming og beskjæring av kvister og tynnere grener. Utstyrt med innebygget skjærebeskyttelse, lite håndvern. Sammenlign pris på hekksaks.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker, allsidig og komfortabel å bruke. Det bakre håndtaket er justerbart slik at du kan klippe sidene og.


Perfekt å bruke til små og middels store hekker og busker. Enten en bensindrevet profesjonell maskin som solo by AL-KO eller med elektrisk motor: En hekksaks fra oss er en pålitelig hagemaskin. Se hvilken hekksaks som ble best i test her.


Vi har testet hekksakser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.